L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 12 de novembre del 2013

Tavernes ha concedit 2.455 euros en ajudes a l'ús del valencià en l'àmbit comercial


L’Ajuntament de Tavernes a través del Gabinet Municipal de Normalització Lingüística ha concedit les ajudes a l’ús del valencià en l’àmbit comercial. Enguany són 10 empreses les beneficiades en haver presentat la sol·licitud i la documentació adient. tnug, que enguany han arribat a 10 empreses que han sol·licitat l’ajuda i han presentat la documentació corresponent. En conjunt, s’han lliurat un total de 2455 euros en ajudes.

El regidor de Promoció Lingüística de l'Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer es mostra satisfet un any més de “contribuir a la promoció de la nostra llengua entre els veïns i comerciants, i anar avançat cada vegada més en la normalització lingüística en tos els àmbits, però especialment en este camp que tan íntimament està vinculat als ciutadans, com és l'àmbit del nostre comerç local”.  
 
Les ajudes econòmiques per a l’activitat comercial en valencià estan adreçades a totes les empreses, comerços, serveis, indústries i professionals de Tavernes i comprenen els elements següents: retolació (rètols exteriors, interiors o de vehicles amb elements fixos), publicitat (cartells, fullets, tríptics, etc.), material d’embalatge (bosses de paper o plàstic, caixes de cartó, paper d’embalar, etc.) i creació de pàgines web en valencià.

Les subvencions, que ja tenen una tradició arrelada en el món comercial de la nostra localitat, han contribuït a valencianitzar el nostre entorn i a fer visible la llengua en un àmbit imprescindible com és el de les empreses i els professionals.
-