L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 18 de novembre del 2013

Segona campanya 300 caixes solidàries d’aliments per a famílies amb necessitats de la Valldigna




Un any més, multitud d’associacions culturals, agrupacions, clubs esportius, partits polítics, ONGs, particulars a títol personal i d’altres entitats de la Valldigna estan implicat-se en el que serà, sens dubte, un gran projecte solidàri.  Al llarg del mes de desembre està previst un conjunt d'actes amb l’objectiu d’arreplegar 300 caixes plenes d'aliments de primera necessitat, perquè siguen distribuïdes gratuïtament entre les famílies més desfavorides de les poblacions valldignenques.

Els actes estan desvinculats totalment de qualsevol interés polític, religiós, comercial o personal. Cadascuna de les entitats, empreses i persones participants esdevé una peça clau i fonamental en la causa d’ajudar a més de 1.000 persones desfavorides, els veritables i reals protagonistes de tot l’esforç conjunt que, per primera vegada, es donarà a la Valldigna.

Entre els actes i col·laboracions previstes, en podem destacar:

APADRINAMENT D'UNA FAMÍLIA DE LA VALLDIGNA: Enguany tots els veïns i veïnes de la Valldigna que vulguen col·laborar, ho poden fer apadrinant a una de les 300 famílies més necessitades de la Valldigna, i d'una manera molt fàcil i senzilla: Només cal anar als locals de Creu Roja de Tavernes i agafar una caixa (es pot portar també amb bosses), comboiar als amics, familiar o veïns, i entre tots omplir-la amb almenys 14 productes diferents, com ara: oli, llet, arròs, sucre, sal, conserves, dolços, sucs, cereals, cacao soluble, pasta, formatge, galetes, etc. Cost estimat, depenent de la marca dels productes, 20 euros. COMPTEM AMB TU!!!
NIT DE ROCK LOCAL: al Pavelló Multiusos, organitzada per diversos pubs de Tavernes de la Valldigna, la data i altres activitats que s’estan programant al voltant d’aquesta nit, està encara per concretar.

CERCAVILA.- Amb la banda de tambors i cornetes El Fènix, però obert a qualsevol agrupació que vulga sumar-s’hi. Aquest passacarrer arreplegarà aliments per les cases de Tavernes.

PAELLA SOLIDÀRIA: Dissabte, 21 de desembre, al Saló de Ball de la Societat Musical, dinar solidari i de germanor per a tots els representants de les institucions de la Valldigna, clubs, associacions, agrupacions, partits polítics, falles, ONGs, etc.

PARTITS BENÈFICS.- Encara que les dades estan a hores d’ara per determinar, ja són molts els clubs esportius que estan confirmat un any més la seua participació en el projecte i organitzaran diverses activitats solidàries.

PUNTS D'ARREPLEGADA D'ALIMENTS.- Està previst posar taules d'arreplegada d'aliments en llocs estratègics de la ciutat de manera que, qui ho desitge, hi aporte el seu oferiment i col·laboració. A hores d’ara es necessita gent voluntària per a dur endavant aquesta iniciativa.
  A més a més, es convida a la gent de la Valldigna perquè, dins de les seues possibilitats, s'unesca i col·labore com millor estime convenient.

L’objectiu és omplir 300 caixes d'aliments per a les famílies més desfavorides de la Valldigna, el més completes possible. Està previst entregar-les, si és possible, per a Reis, als locals de Creu Roja Tavernes.
-