L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 16 de novembre del 2013

"Querencia" a la Casa de la Cultura demà diumenge



L'obra Querència es podrà veure demà diumenge 17 de novembre a les 19 hores. És un duel interpretatiu de titans entre dos personatges plens de força però incapaços d'amagar les seues debilitats: un crític i una actriu que posen les cartes sobre la taula després de molts anys de joc. Un text farcit de dobles sentits característics de l'obra de Paco Zarzoso, amb una excel·lent direcció de Carles Sanjaime.

“Querencia” va ser l’espectacle revelació de la passada temporada teatral. La magistral interpretació de la nostra paisana Verònica Andrés i d’Álvaro Báguena, els va valdre ser guardonats com a “Millor Interpretació Masculina i Femenina de Teatre “ en els premis que anualment atorga l’Associació d’Actors.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que grans actors, Bàguena tot un mestre i que dir de Verònica i el seu grup amb el darrer premi de teatre d'Alzira. Conegudíssim a Canal 9.