L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 15 de novembre del 2013

L'Ajuntament inicia una campanya de neteja de parcel·les i solars abandonats




L’Ajuntament de Tavernes ha iniciat actuacions de control de les parcel·les abandonades i ho ha fet pel Sector 12 de la platja, al costat de les pistes de pàdel, davant la residència, on per a donar exemple  ha netejat les parcel·les de propietat municipal. La campanya continuarà en totes les parcel·les urbanes de la ciutat.

La campanya municipal s’ha estructurat per sectors a fi d’elaborar un cens actualitzat de parcel·les dins del nucli urbà. Així, s’ha demanat la neteja de les parcel·les per una qüestió de salubritat i higiene i tenint en compte que els propietaris dels terrenys estan obligats a mantenir-los en correctes condicions de seguretat i de netedat. 

La regidora de Disciplina Urbanística, Vanessa Martí, ha confirmat que “l’Ajuntament ha iniciat l’estudi de les parcel·les que no estan en les degudes condicions, és a dir, plenes de brossa, brutícia i rosegadors. El procediment que estem realitzant és la localització d’aquestes parcel·les, notificació per escrit als propietaris instant-los que, en el termini d’un mes, les desbrossen i netegen, i recordant-los que les han de mantenir en bones condicions d’higiene, seguretat i ornament. Pensem que esta campanya és una inversió de futur i una garantia de qualitat de vida per als veïns de Tavernes”.

L’Ajuntament de Tavernes podrà actuar de manera subsidiària, repercutint el cost d’estes tasques als propietaris que, després de passar un mes des de la notificació, no hagen realitzat pel seu compte les faenes de neteja. En el cas concret del Sector 12 hi ha 21 parcel·les, de les quals l’Ajuntament ja ha netejat les seues. Els propietaris de la resta ja han estat notificats perquè prenguen les mesures de netedat en els seus terrenys.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

L'any passat l'Ajuntament ja va fer algo semblant en els camps de tarongers que han estat abandonat el seu conreu.
L'Ajuntament va requerir als propietaris a que els netejaren comunicant-los que en cas de incendi tindrien que pagar els costos dels bombers i els danys que pugueren provocar als veins.
Igualment comunicava que en cas de no netejar les parceles l'Ajuntament ho faria mitjançant execució subsidiaria i repercutiria els costos de la neteja als propietaris.
A hores d'ara,moltes parceles no han estat netejades.
Tampoc l'Ajuntament les ha netejades repercutint els costos als propietaris.
Crec que tampoc s'han repercutit als propietaris els costos dels bombers ni els danys que han provocat els incendis que s'han produït en aquestes parceles.
Pregunte:
¿Que pensa fer l'Ajuntament?
¿Pensa fer el mateix amb els solars?
¿Aquestes cartes es simplement per fer por a uns pocs i no actuar respecte de la resta?
Jo vaig netejar una de les meues parceles a la marina.
Una altra parcela que tinc plantada de tarongers està rodejada de parceles abandonades i qualsevol dia s'incendiarà alguna i em cremaran la mitat de l'hort.
Crec que no es pot consentir que la marina i altres zones del terme estiguen com estan, qualsevol dia tindrèm un disgust ....
Crec que l'Ajuntament no sols s'ha de dedicar a enviar cartetes.
Que actue, per favor, que és la seua obligació.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tens molta raó. Ara ací es refereix a solars en zona urbana. I sembla que el que comentes seria més cosa d'agricultura.

Anònim ha dit...

Tambien podrian limpiar las parcelas urbanas en la zona dels Sequers