L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.751
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:32.702

dissabte, 30 de novembre del 2013

L’Ajuntament formalitza l’adjudicació de pavimentació de diversos carrers de la urbanització “Playa de los Naranjos”, a la zona de la Goleta.


Estat que presenta un dels carrers de la zona
L’obra, que va ser adjudicada el passat 25 d’octubre a l’empresa local ESBAF SL, per un import de 72.456,30 euros, IVA exclòs, s’ha formalitzat i contempla la pavimentació de diversos carrers de la urbanització coneguda popularment com La Sardina a la platja de Tavernes. Ací teniu la informació que vam publicar en el seu moment

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha informat que “amb esta actuació en la inacabada urbanització La Sardina estem donant una solució als problemes urbanístics que té aquest barri de la platja des de fa 20 anys i, actualment judicialitzats. L’obra, junt amb la que férem a principis d’any en l’entorn de l’escoleta de la platja, ens reafirmen en el nostre compromís amb els veïns de la Sardina i de la platja”.

Cal recordar que la zona és molt transitada durant l’estiu pel mercat dels dissabtes i dels diferents actes que tenen lloc tant en l’escoleta com en la platja de la Goleta. Amb aquesta mesura també millorem la qualitat de vida de molts veïns de Tavernes” ha afegit l'alcalde.
Vista parcial de la Plaça d'Oliva
La Regidoria de Contractació i Obres situava el pressupost base de licitació en 74.380 euros mitjançant un procediment i tramitació efectuat per la via ordinària i negociat sense publicitat. Les empreses convidades per la regidora Llum Sansaloni foren Esbaf (l’adjudicatària), Coprusa i Pavasal. 
-