L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 27 de novembre del 2013

L'Ajuntament firma un conveni de col·laboració amb la Universitat Politècnica de València per fomentar l'emprenedurisme.




L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan i Huguet, i el rector de la Universitat Politècnica de València, Francisco José Mora Mas, van signar ahir un conveni marc per a iniciar un programa de foment de l’emprenedurisme. L'acte ha comptat amb la presència de Pepe Pastor, director de l'Escola Politècnica Superior de Gandia, i de Josep Llácer, regidor de Foment Local de l'ajuntament de Tavernes.
L'acord té per objecte establir una relació de benefici mutu en matèria de col·laboració acadèmica, científica i cultural. Entre altres iniciatives, preveu la realització de cursos, tallers i fòrums per a la promoció de la innovació i l'assessorament mutu en qüestions relacionades amb l'activitat d'ambdues entitats. El conveni permet que alumnes de la UPV puguen dur a terme estades en l'ajuntament de Tavernes mitjançant programes de cooperació educativa.

“L’objectiu és molt clar. La col·laboració entre l’Ajuntament de Tavernes i la UPV fer fomentar l’empreneduria, ajudar als nous emprenedors a muntar empreses i ho fem de la mà de la Universitat perquè aquesta és la institució on és fa la transferència tecnològica, on és fa la investigació i com institució pública vegen la necessitat d’aquesta col·laboració des de la proximitat, referint-m'en concret en el Campus de Gandia” manifestava Jordi Joan en la signatura del conveni.

Per la seua banda, el rector Francisco J. Mora ha declarat que “aquesta signatura obri les portes a la formalització de futurs acords per a la creació de càtedres d'empresa, per a l'engegada d'un viver de pymes i un centre d'emprenedors. Amb tot açò, volem acostar la Universitat a les poblacions valencianes a través dels campus externs.”
En aqueix sentit, Pepe Pastor, director del campus de Gandia de la UPV, ha afegit que “aquest conveni suposa posar en valor els serveis que oferim, especialment, en relació amb el foment de l’emprenedurisme”. I afig que “l'acord és un pas endavant en la integració del campus amb les poblacions de l'entorn, una via en la qual continuarem treballant”.

Ací podeu vore la notícia emesa en la televisió de la UPV.




-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi han editors de video per a poder-los tallar per on es vullgui. Els 3/4 dels video de la Universitat no ens interesa.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ningú t'obliga a vore'l tot.

Tu talla quan vulgues la visió del vídeo.

Ara, si ens el vols enviar ja tallat i arreglat, nosaltres de seguida el substituïm.