L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 25 de novembre del 2013

La solidaritat dels ciutadans permet a Càritas reunir 1.571 euros per a les famílies necessitades





Una vegada més el nostre poble ha respost amb la solidaritat que el caracteritza i el berenar del divendres passat és una bona mostra d’això en haver aconseguit un total de 1.571 euros per a Càritas Interparroquial, diners que es dedicaran a les famílies necessitades.
 
Càritas Interparroquial havia apostat per un berenar més animat i participatiu, amb l’actuació de la banda infantil i el cant dels xiquets de sisè del Patronat per tal d’amenitzar la vesprada. “Amb aquestes accions de la Interparroquial cal recordar que no ens mou sols el fet de poder recaptar diners per a continuar portant endavant les nostres tasques, sinó l’esperança de que amb un poc que posem cadascú de nosaltres es pot arribar a construir una societat més justa i equitativa” indica l’entitat en la nota remesa. També es recorda com el canvi ha d’arrelar en la nostra societat i impregnar la vida de joves i adults, sobre tot la gent jove perquè es formen en valors.
 
Càritas Interparroquial ha agraït en la nota la col·laboració de tots i ha indicat que en acabar la vesprada s’havia venut tot: xocolate, bunyols, coques, melons, sucs....

Nota i fotografies remeses per Càritas Interparroquial
-

2 comentaris:

Maripili de Bombón y Bombón-Dos Vegas Sicilias ha dit...

Dis-li solidaritat, dis-li caritat. Bé, millor no li digues solidaritat: dis-li, com he dit, caritat (o beneficiència), que és el que és. Dis-li solidaritat i li fas el favor als culpables de desmantellar els serveis socials, eixos que són molt de "rastrillo" a la Casa de Campo (o a la Casa de la Cultura, o al Mercat Municipal...). El que ens cal és justícia social.

Anònim ha dit...

Ara per solidaritat amb el poble de Tavernes que ha perdut la Ermita i el Calvari...

Massa de pressa camines tu.
Ja vorem la justícia que diu, i si el fet d'estar en el catàleg de béns municipals des de temps val per alguna cosa.

I no mescles les xurres amb les merines, les idees o creences personals, com vulgues, amb les malifetes de quatre que usen la religió per a un fi diferent del que es diu a l'Evangeli.