L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 24 de novembre del 2013

La Generalitat Valenciana és gastarà dos milions d'euros en un any per a inserir anuncis de publicitat institucional

Exactament 1.936.161,64 euros és el que pagarà la Generalitat Valenciana a Media Planning perquè publique en premsa, ràdio, televisió i internet la seua publicitat institucional durant un any. Atenció: no és confecció, disseny o realització de campanyes. Només gestió i pagament d'anuncis.

Quasi dos milions de propaganda per al govern valencià del Pàg. Mentre ens segueixen retallant en serveis, en sanitat, en educació, en sous... Cal saber que aquesta empresa adjudicatària, Media Planning, es va emportar una campanya turística de la Generalitat Valenciana per 3,6 milions d'euros.

La despesa per conselleries és: conselleria de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua (uns 790.000 euros), Sanitat (490.000), Educació, Cultura i Esports (459.000). La resta, partides menors, són per a Hisenda i Administració Pública (7.300), Infraestructures, Territori i Medi ambient (60.000), Economia, Indústria, Turisme i Ocupació (6.000), Benestar Social (50.000) i Governació i Justícia (uns 69.000 euros).

El que s'ha dit: milions de valencians vivint baix mínims, en els llindars de la pobresa i el PP en la Generalitat gastant dos milions per a propaganda ¿sobre què? de totes les retallades? de com han espoliat aquesta terra amb tants casos de corrupció?. Per a plorar.

Us oferim algunes informacions de com funciona la publicitat del PP en les nostres terres: 

-