L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 16 de novembre del 2013

Futbol o escoles i hospitals? ¿Aplicarà el PP la mateixa politica al Valencia CF que a RTVV?


Salvo, president del València C.F.
Després de que el TSJ haja dit ahir que la Generalitat és l’avalista de la Fundació del València CF, La Generalitat com aquell que diu passa a ser la “propietària” del València CF. El Consell haurà de tindre 85 milions d’euros per a gastar-los en el Valencia CF, però no té diners per a tractar de mantindre RTVV.

Compromís, en boca d’ Enric Morera, té por que la la Generalitat acabe també amb el club. El PP ja s’ha carregat Bancaixa,, la CAM i el Banc de València, per tant igual ni li tremola el pols a l’hora de firmar la liquidació de la que és, ara per ara, la major societat del País Valencià, amb 45.000 socis.

Morera ha explicat dit que la ‘doctrina Fabra’ que justifica el tancament de RTVV per a no tancar escoles o hospitals “pot ser aplicable per part del govern valencià amb el València"

El TSJ deia en sentència de divendres que la Generalitat és l’avalista de la Fundació del València CF, o siga “l’ama”. Morera afirma que “cal un gran pacte social, polític i institucional per a parlar del València i també de RTVV, perquè igual que el Consell de Fabra vol acabar amb la nostra radiotelevisió pública, temem que ara el govern valencià vulga acabar amb el València, aplicant la doctrina Fabra”.

Morera indicava que el Consell ja ha manifestat que no pensa vendre el València, però caldria saber si pensen fer-lo desaparèixer com RTVV i si no és així, caldrà fer una crida a la reflexió, a la rectificació i al diàleg, perquè cada moment es ve més que tindran una majoria a les Corts però estan arraconats, amb tot el poble en contra. 

“Patim greus problemes i són fruit de vora 20 anys de govern del PP per tant aquest partit hauria d’assumir responsabilitats i fer autocrítica, cosa que no ha fet fins el moment el president Fabra” ha declarat Morera després de conèixer que el Consell torna a avalar la Fundació del València CF.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Crec, i pot ser m’equivoque perquè no soc entesa en futbol, que el Valencia CF és, o era, una empresa privada. I no sé perquè la Generalitat ha avalat el deute d’una empresa privada, quan tantes altres han hagut de tancar. Pense que malgrat que Canal 9 era un desprestigi per al nostre poble, una televisió valenciana de qualitat, plural i objectiva amb una plantilla, assumible, de professionals de qualificats sería beneficiosa. I pot ser siga un pensament utòpic de tal cosa puga existir. No pense el mateix d’un club de futbol, i que em perdonen els aficionats. Entenc els que els agrada però jo no estic disposada a ser sòcia del valència a la força, ni veig que ens aporte cultura o valors que mereixin la pena el preu a assumir.