L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 14 de novembre del 2013

El tancament de RTVV i sustituir-la per una televisió privada estava planejat i decidit des de el PP de Madrid abans de l'ERO.


Maria Dolores de Cospedal García. Forasters vindran... que la teua televisió s'emportaran.
La Generalitat tenia decidit per endavant el tancament de RTVV. L'anul·lació de l’ERO ha estat l'excusa per a l'apagada, segons ho assegura un alt càrrec de la televisió autonòmica.

Aquest alt càrrec, per carta, revela que l'objectiu del Consell Valencià del PP és reobrir un altre canal privat i cedir-lo a Unitat Editorial (El Mundo) o a Tres 60, vinculat a l'entorn de María Dolores de Cospedal i que es va quedar amb els tres lots de la programació de Nou fa unes setmanes. No oblidem que Cospedal és presidenta de la Junta de Castilla-La Manxa i secretària general i número 2 del PP.

Un alt directiu de RTVV desvela en una carta carta remesa a plataformes audiovisuals valencianes, segons publicació de LEVANTE-EMV que l'eliminació de RTVV és una operació política dirigida des del PP de Madrid per a engegar un canal autonòmic privat en lloc del públic i "regalar-lo” a Pedro J. Ramírez o al marit de la Cospedal.

Això es va decidir abans de l’ERO i el president de la Generalitat, Alberto Fabra, seria una "mera comparsa" en assumir i callar davant les ordres del Govern central i de Gènova. O siga, Fabra continuaria amb el paper de "no pintar fava" dins del PP.

La carta sosté que el Consell podia haver impulsat una nova negociació amb els sindicats i acordar un segon ERO, prejubilacions de treballadors i baixes incentivades. Però no ha interessat aquesta via perquè el propòsit ha sigut tancar RTVV.

L'eixida d'un nou canal privatitzat va ser anticipat també per Levante-EMV. Fonts de les plataformes audiovisuals valencianes qüestionen la participació d'Unitat Editorial per la seua precària situació econòmica i veuen més factible l'entrada del grup lligat a Cospedal, l'empresa Tres 60. 


Com se sol dir: "Forasters vindran que de ta casa el trauran" en aquest cas com diguem al peu de foto "la teua televisió s'emportaran" i ¿podem afegir? "la teua llengua desapareixeran". 
 Basat en una informació de Levante-EMV
-

1 comentari:

GORDON GEKKO ha dit...

Interessant. Però jo el que voldria saber és d'on trauran els diners eixes dos societats per a pagar un possible cànon a la Generalitat. Els balanços de Unidad Editorial ténen tants numeros rojos que semblen la bandera del Partit Comunista i el de Tres 60 si no fora per les subvencions (altra liberal cobrant de l'Estat)estarien més tiesos que la mojama. En un entorn on la financiació està com està jo estaré atent en vore qui financia això i en quines condicions. I si molt no m'equivoque serà BBVA. Al tiempo.