L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 22 de novembre del 2013

Demà dissabte se celebra una nova edició del Camp a Través en la zona dels Sequers

Una imatge d'una passada edició del Camp a Través
La Regidoria d’Esports organitza una nova edició del Camp a Través del curs 2013-2014 on participaran tots els centres educatius de la ciutat en les categories compreses entre el primer i sisé de primària.

El Camp a Través es una de les activitats d’esport extraescolar que més seguidors té i hi participen tots els centres educatius de la ciutat: Alfàndec, Sant Miquel, Magraner, San José Patronat, HHDC i Divina Aurora.

Demà dissabte, 23 de novembre, a partir de les 11:30 hores, la zona dels Sequers i en especial el carrer del Monestir de la Valldigna (a l’altura del camp de rugbi), acull la primera edició del present curs escolar del tradicional Camp a Través.

El regidor d’esports, Josep Llàcer, ha remarcat “el caràcter de convivència que suposa la celebració del I Camp a Través per a tots els xiquets dels centres escolars. Nosaltres, des de la Regidoria d’Esports, volem insistir en el nostre compromís amb el foment de l’esport escolar per a assentar les bases d’un hàbit de vida saludable. Tot açò és possible any rere any pel treball i la dedicació del personal de la Regidoria i la bona acollida que rep esta activitat. Convide tots els menuts a participar en el I Camp a Través”.

L’horari de les curses és el següent:
11:30 h. Aleví masculí, amb una distància de 1.200 metres.
11:45 h. Aleví femení. 1200 m.
12 h. Benjamí masculí. 800 m.
12:15h. Benjamí femení. 800 m.
12:25 h. Prebenjamí masculí. 500 m.
12:35 h. Prebenjamí femení. 500 m.
12:45 h. Infantil 5 anys (escola de jocs). 500 m.

Tots els participants rebran un detall commemoratiu i els tres primers classificats de cada una de les categories rebran un trofeu, que recolliran en acabar les curses. Hi col·laboren la Diputació de València, la Generalitat Valenciana, Policia Local, Creu Roja, Club Atletisme la Valldigna i les empreses Bollo, Lanjarón, Disvall i César Esports.
-