L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 4 d’octubre del 2013

Una mes del govern valencià del PP: ara deixa sense comptabilitzar milers d’ajudes no pagades d’habitatges





Compromís ha denunciat avui que el govern del PP ha deixat fora de la comptabilitat oficial milers d’ajudes per a l’accés a l’Habitatge, tot per voler  maquillar les xifres oficials de dèficit. La documentació del Consell indica que les ajudes del Pla d’Habitatge 2009-2012 impagades es troben “Pendents de Comptabilització”, i com a conseqüència  no existeix cap partida pressupostària per al pagament de les ajudes concedides.

 Compromís ha qualificat “d’ escàndol que la Generalitat estiga guardant en els calaixos les ajudes de l’habitatge impagades des de fa més de quatre anys. Estan intentant maquillar de forma artificial les xifres del dèficit a costa de milers de famílies que únicament volen cobrar allò que la Generalitat es va comprometre a pagar”

Compromís ha recordat que "la llei General de Subvencions estableix que les ajudes es comptabilitzaran una vegada són concedides perquè compten amb una reserva de crèdit en el pressupost i així hi ha una major garantia per a cobrar-les o reclamar-les davant la justícia".

Compromís ha hagut d’esperar més d’UN ANY després de la sol·licitud de la documentació realitzada el 3 de maig de 2012. La consellera responsable d’Habitatge, Isabel Bonig, havia al·legat problemes tècnics que impedien a la coalició revisar els expedients de les milers d’ajudes impagades des de fa anys. El Grup Parlamentari Compromís demanarà la compareixença de la consellera Bonig en Les Corts per a explicar la nefasta gestió d’aquestes ajudes.

Però, senyors de Compromís: ¿vostés que esperaven després d’aquesta gestió tan ruïnosa?  Ara comprendran, i comprenem els valencians, les poques ganes que tenia el govern del PP de mostrar la documentació... ¡¡¡ si s’ha estat enganyant a milers de famílies actuant al marge de la llei de subvencions!!!.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Però no va a passar res. Li tiren la culpa al xaxaxa i au. I si els jutgen, els amics del tsj a valència diu que no passa res, que no és delicte.
Al final, tots els imputats del pp per tot arreu del territori español, demanaran vindre a valència per a ser jutjats: xe, que vos jutgen a valència, que ahí ens exculpen de tot. Vergonyós.
PP i els seus estomàcs agraïts=impresentables