L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 3 d’octubre del 2013

Teatre a la Casa de la Cultura: "Un dios salvaje" de "No es nuestra culpa"


El dissabte dia 5 la Casa de la Cultura presenta l’obra “Un dios salvaje” del grup “No es nuestra culpa” de la Universidad Politècnica de Madrid. L’entrada a aquesta obra serà de 5 euros destinats a Cáritas Interparroquial.

"Un Dios Salvaje", de Yasmina Reza, conta la història de dues parelles. El fill d’una parella, d’onze anys, ha trencat dos dents al fill de l’altra colpejant-lo amb un bastó, i ells es reuneixen per a tractar de resoldre d’una manera civilitzada la situació. Però el que comença sent una vetlada molt políticament correcta esdevé al llarg dels minuts un vertader volcà on tots arremeten contra tots, i en què els quatre trauen eixe déu salvatge que l’ésser humà du dins. 

Un obra amb una posada en escena brillant, sota la direcció d’Ana Carolina González i Beatriz Saiz, amb la presència de Rodrigo Illera (Miguel), Elena Ibañez (Ana), Marina Martínez (Verónica), Adán Muñóz (Alex).
-