L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 3 d’octubre del 2013

Tavernes entropessa ¡¡¡una vegada més!!! amb el PP



Part del Passeig Colom i adjacents 11-09-1996

El  Pressupost General de l’Estat (PGE) per al 2014  confirma perfectament el titular: Tavernes entropessa amb els interessos del PP que, una vegada més, ens discrimina respecte a altres zones i altres poblacions. Ho expliquem.

El PGE del 2014 no contempla cap de les obres de finançament estatal al nostre terme: 1) ni la canalització ni millora del riu Vaca; 2) ni el desdoblament de la nacional entre Tavernes i Cullera i 3) cap actuació concreta per evitar la regressió de la costa en la zona de la Goleta.

Com tot el món sap el projecte del Vaca per evitar inundacions és fonamental, primordial per a Tavernes i més encara després de “l’empastrada” del PP en la urbanització del Vergeret, amb finques ubicades dins de l’espai de reserva del riu (diguem-ho així suament) i que calen del projecte per ser completament legals. I no parlem de la circumval·lació, obra impossible mentre no s’execute el projecte del Vaca.

El Passeig Colom la matinada del 20 octubre del 2007
Com tot el món sap també el projecte del riu Vaca està redactat, aprovat, es va licitar i quan s’anava a adjudicar.... ¡en eso llegó, Rajoy! I el va paralitzar. Fa tres anys que el govern del PP té paralitzat un projecte fonamental per a Tavernes.

I no cal tampoc que parlem, perquè tot el món ho sap menys el PP, que el desdoblament de la nacional entre Tavernes i Cullera, és imprescindible per a solucionar un punt negre mortal com és el tram en el Massalari. ¿Quants morts més caldran perquè finalment s’inicie l’obra?

Si el PP de Tavernes haguera dedicat tot l’esforç i el temps, no a presentar una moció de censura amb una trànsfuga, sinó a parlar amb els diputats valencians, a pressionar als responsables del partit en la Generalitat, a explicar-los que quan plou el riu es desborda, que inunda el poble, a fer-los vore que cap de les promeses que van fer a Tavernes en 1996... potser ara el projecte estaria dins del PGE del 2014.

I si el PP haguera dedicat tot eixe esforç a explicar que el riu servirà per “legalitzar” la zona de Vergeret i que es construesca una circumval·lació que evitara el pas de 16.000 mil (setze mil) vehicles diaris per dins de Tavernes... potser ara el projecte estaria contemplat dins del PGE del 2014. 
El pavelló municipal la matinada del 20 d'octubre del 2007
Però no, per al PP de Tavernes els interessos del poble no són cosa que els preocupe massa ni són prioritaris. Només tenen un objectiu: manar.

I el mateix podem dir sobre la carretera nacional: ¿el PP de Tavernes ha anat a explicar que passa a la zona del Massalari? ¿Ha anat a dir-los que allí hi ha un degoteig de morts perquè hi ha un punt negre dels més perillosos? Segurament no.

I ara, com ha passat en els dos anys anteriors, el diputat de Compromís Joan Baldoví tornarà, per tercera vegada, a presentar el projecte del Vaca com a esmena dels pressupostos i es tornarà a repetir la història: els diputats del PP, els valencians inclosos, votaran en contra de l’esmena.

Els diputats valencians del PP, segur, que per tercera vegada tornaran a votar en contra i després s’ompliran la boca amb paraules com que “defensen els interessos dels valencians”. I mentrestant, el PP de Tavernes mirant a un altre costat i preocupant-se si el fum ve del Golfo o de La Partida, mentre l’aigua puja i ja arriba al genoll. 
-

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Parlem sempre del mateix Cotorreta... el PP de Tavernes no pinta res davant la Generalitat i molt menys pinten els del PP Valencià a Madrid. Fins que no es desplome el "imperio" no anem a fer res, i això està a la conciència del ciutadà de Tavernes i del Valencià.
El PP quan ha governat, en bonança, a donat almoina als seus incondicionals i aquells que s'aproparen a menjar. No cal ni dir que és un partit què no ha sabut administrar el què tenia però si cal dir que ha sabut redirigir els diners cap els seus interesos. No cal anar en paraules fines, cal dir la veritat, o ens traguem de damunt a esta gent o seguirem enfonsant-nos com ja estem fent. Això si, amb Ferrari, encara que siga de joguet...

Anònim ha dit...

El Pp te per costum no fer res que no li reporte benefici particular a algun dels seus. Encara que ells no ixquen perjudicats, no apoyaran res sols per el be del poble.

Anònim ha dit...

Tant el pp local com el seu president fabra demostren una vegada mes el seu servilisme a madrid. Els importa ben poc els ciutadans valencians i vallers. Ara fer mocions ilegals per aconseguir el poder si saben.

Anònim ha dit...

S' haurà d'inundar altra volta el vergeret i el passeig colon per a que la gent obriga els ulls?? Estem farts de demanar el que ens pertoca com a ciutadans.

Anònim ha dit...

Cotorreta, encara podries afegir algo més, a dia de huí la neteja del riu i barrancs es competència de Confederació Hidrogràfica del Xuquer, des de l'Ajuntament de tavernes es demana que es netege els rius i barrancs any rere any,
però al final sempre arriben antes les aigues que l'autoirtzació i per tant l'ajuntament a d'assumir competències que no li pertoquen per a evitar eixos desbordament.
Per si algun ciutadà`no ho enten, assumir competències qu eno li toquen vol dir pagar coses que no ens toca.

Per el pressupost de 2014 en te un altra de Bona, han baixat a la meita el pressupost de Confederació Hidrogràfica del Xuquer. Per atant avisar als responsables de l'ajuntament que comencen a rascar-se le bujaques i buscar diners d'altres partides per a fer la feina que no fa Confederació per culpa del PP i del senyor Rajoy.

Anònim ha dit...

Exactament la CHX ha baixat de manejar 10 millons a 5 millons de pressupost.
I els valencians rebem 100 euros menys que la mitja espanyola. No tenim cap inversio en infrastructures soles que la A3 que jusrament connecta en Madrid... Pero quina poca vergonya!
I el senyor Fabra diguent que este finançament ens projecta cap al futur!! El futur de que? De la miseria, pobresa i mes paro?? Sera mentiros el venut este!

Anònim ha dit...

Tavernes desperta! Un govern valencià i per als valencians!

GORDON GEKKO ha dit...

Ni Lerma ni Ciprià Ciscar ni Zaplana ni Camps. Ningú ha fet res per posar als valencians on toca, amb el finançament adequat i amb la dotació de les infraestructures necessàries que el nostre teixit productiu demandava. Ens hem quedat enrrere en tot per culpa d'uns polítics més pendents de fer punts a Madrid que de fer la seva feina. Hem sigut rehens de les batalletes internes (i cares) de Ciscaristes i lermistes, hem patit la política narcisita (i cara però molt cara) de Zaplana i Camps i mentre això passava anavem endorsant-nos deute i més deute, anaven col.locant als de la seva corda allí on podien i anaven creant empreses públiques per a interessos particulars (dels uns i els altres).
Resultat: un dèficit públic dels més alts d'Europa (tenim menys qualificació crediticia que Nigeria, tot els sistema financer valencià quebrat, liders en atur, liders en impagaments, liders en abandonar a comptariotes a la seva sort, liders en abandonar els dependents.....
Ara diu Fabra que este pressupost és molt bo per a la Comunitat Valenciana. Ell sap que és mentida. Però fa el mateix que feien Lerma, Zaplana i Camps: transmetre el que els deien i callar. Ho han fet tota la vida i ara no van a canviar. Això del Poder Valenciano eran tan bonic com buit de contingut.

Com deia el meu mentor: "El dinero nunca duerme".

Salut i força.

Anònim ha dit...

És un insult el que fa la politica del
PP als valencians!! Estan deixant-nos sense sang!!

Nacionaliste desencantat ha dit...

Dir-li al sr. Gordon. No són millors les esquerres promesetàries (ja que parla de Lerma i Císcar) que les dretes del nord. Si no, mire el model autonòmic de CIU i el deute que tenen.
Així, que no sols és problema econòmic. D'acord que hem de plantar cara a Madrid, i després , amb Catalunya, d'igual a igual.

Anònim ha dit...

Correcte. Pero aci a la nostra terra, els unics que utilitzen al catalanisme i les comparacions amb el Nord cada volta que venen eleccions es la dreta pepera. La seua arma que ja no funciona. Sino mira a Fabra que li va dir a Morera l'altre dia. Que podem esperar de esta gent que ens empobrix en la miseria, ens retalla mentre mira cap a Madrid i fa negocis ruinosos, com al poble, per a quatre? Que podem esperar de un president que no parla en la nostra llengua, la valenciana, i que no celebra ni anat mai al 9 d'octubre? Servilisme pur i dur.

GORDON GEKKO ha dit...

Per al nacionaliste desencantat. Iguals de roïns són. De Catalunya jo no espere res. Els seus problemes que se'ls arreglen ells. Qui no sàpiga gestionar els diners públics o simplement robe no es mereix estar en la vida pública. Uns per incompetents i altres per lladres. Sóc nacionalista però abans sóc liberal.I ací durant molt de temps molta gent ha fet mal les coses i tinc igual que siga comunista, republicà, comunista o conservador. Catalogam conforme vullgues. Les persones es valoren per el que fan no per elque han fet o faran.
I un fet irrefutable és que ací durant vint-i-cinc anys cipriaristes, lermistes,zaplanistes, campistes i fabristes han deixat la Comunitat Valenciana conforme està. Ells són els culpables ( a Catalunya hi han uns altres).
Clar que el problema és econòmic¡ I tant que ho és!.

Si els nostres polítics hagueren gastat menys, estalviat quan podien i posat al puesto quan tocava hui la Comunitat tindria 5 punts menys de dèficit i 10 més de financiació. Eixe és el tema. Lo demés música celestial.

Nacionaliste desencantat ha dit...

Sr. Gekko, és clar que l'econòmic és gran part dels problemes que sofrim amb el nostres polítics, però no tots. Hi han moltes més qüestions que no són de diners i podrien fer. i no só precissament música celestial. Fins ara s'ha endeutat qui ha pogut (dreta,esquerra,espanyolistes i nacionalistes) i qui no segueix fent-ho és perque no podrà. Perque ho diu Europa i el FMI. Perque volen els tornem els dinersw. ahí no hi ha cap motivació ideològica. I qui li diu que els nacionalistes valencians tenen un plà molt diferetn al de la dreta nacionalista catalana?
Em sembla que vosté té lo de liberal per interés i lo de nacionaliste de casualitat.
No tinc res contra vosté, però pense és el que destilen els seus arguments.

Anònim ha dit...

Els polítics del PP de Valencia baixen el cap enfront de Madrid i la seua actitud servilista és una burla i una traïció a Valencia i als valencians. Posen pel davant les prebendes que reben del seu Partit que la defensa de la nostra terra. Y per a defensar-se sols se’ls ocorre insults i mentides. Mentides que pels diners que han obtingut per finançament “ il•legal “ poden pagar tota mena de mitjans per a repetir-les. Primer mantra del PP: Una mentida repetida moltes vegades esdevé veritat . Segon mantra del PP: Els valencians es creuen el que escolten en la tele o lligen als periòdics.

GORDON GEKKO ha dit...

Per al nacionalista desencantat. Mira jo tampoc tinc res contra tu. Però jo crec que tu no saps ni lo que eres ni el que vols ser. Lo que has sigut ja ho sabem tots: un nacionalista més desencantat. Per a no tindre res contra mi m'has possat de volta i mitja.

I jo no sé el que destilen els meus arguments (ho sabras tu) però els teus es menegen des del rencor, l'odi i l'amargura de saber que el que jo he dit és veritat. I tu, defensor de la puresa i la moralitat planetària, pese el que et pese, saps que els teus amics l'han cagada.

Respecte als nacionalistes valencians quan governen els jutjarem. Jo el primer. Però no t'adelantes tant i guarda l'escopeta. Però estigues tranquil. Ja falta poc.

Salutacions.

Anònim ha dit...

Eres molt gran GEKKO!! Molt gran!!

Nacionaliste desencantat. No del nacionalisme. ha dit...

"Gran" amic Gekko, crec que no vol/sap interpretar bé els arguments dels demés, sobretot quan no coincideixen plenament amb els seus. Lo de desencantat crec que tot el món que sap algo de política esbrinarà que la decepció va amb les persones, concretament amb les que dirigeixen els partits, no amb la ideologia. Així que de nacionaliste, per sempre el 100%. No em calen cap sigles per identificar-me amb ningú.
Em repulsa prou que repetisca el discurs sectari de que qui no pensa com vosté i disenteix en pensaments només ho fa des de l'odi i rancúnia. Crec que ho ha llegit bé, el pseudònim ho clarifica: desencant, mai odi ni rancúnia, l'odi és per als febles i temorosos, com alguns que vosté coneix. Lo de possar-lo de volta i mitja no sé a qué vé, vosté mateix ho diu, ultraliberal per a mí és qui només té en compte els diners, després ja es pot ser nacionaliste o cristiademòcrat. Tampoc crec que m'entén bé quan dic que de moment seguisc el meu camí tot sol, no és precís com fan molts interressats canviar de vorera, jo sols m'he baixat d'una, no pretenc pujar cap altra, així que no sé a qui vol endorsar-me d'amics. De fet, en tinc molts i de vàries ideologies, però a diferència dels qui tenen carnet, no discutim mai per elles.
I lo de jutjar els nacionalistes, ja pot començar a fer-ho, els coneix molt bé i a la seua petita pàtria ja porten dos anys governant. No pot opinar amb objectivitat o és que el poble se li queda massa menut per a la seua grandesa?

GORDON GEKKO ha dit...

Per al meu amic ex-nacionalista i lliurepensador.

Parles molt de sectarismes i objectivitat. Quasi fas càtedra dels dos conceptes. Però amic meu tu pràctiques lo primer i crec que mai has sabut el que és lo segon.

Home jo puc opinar de Jordi i analitzar el que ha fet aquests dos anys. Però tu ja estaves traient conclussions sense que els nacionalistes hagen ni tan sols olorat el que és el Palau de la Generalitat.Per tant senyor desencantat no estàs en condicions de donar classes d'objectivitat. Primer t'apliques tu el cuento i després ens l'apliques a nosaltres. Ganes els téns. És evident. Però tin paciència. Guarda l'escopeta que tranquil que tindràs temps per a gastarla.

Ara resultarà que el dèficit de finaçament de la Comunitat Valenciana la ténen Enric Morera, Mònica Oltra i Jordi Juan! De veres que hi ha paranòies que no es curen ni amb casalla.

Deia que els els teus arguments es fan des de l'odi i la rancúnia. Apuntat també que ho fas des de l'enveja més absoluta.Parles (parleu) d'objectivitat i ni tan sols li heu donat dos minuts de tregua a Jordi. Vos molesta que haja aconseguit els millors resultats de la història del nacionalisme, vos crea urticària sols de sentir ho. Vas de neutral però no ho eres, vas d'independent però ja has triat què fer. Tu mateixa. Cadascú és lliure de fer el que vullga.

Lo de ultraliberal que vols que et diga. Amb les simplificacions que fas ja es veu el nivell que téns.

Lo de la grandessa va per barris. Alguns tenim objectius, projectes i ambicions en la vida i altres simplement es dediquen a fer un dels esports favorits de per ací: criticar allò que ells no han tingut ous de fer. Mai s'enganyen perquè mai fan res, mai s'engantaran perquè mai faran res.

"Duro es caer pero más triste es no intentar subir" ROBERT KIYOSAKI.

Salut i força!

Nacionaliste des-encantat ha dit...

Massa llarga xarrada per a no acabar de dir res: primer em parles en plural i no sé a qui et dirigeixes, a la meua familia, als meus amics, al mmeu club de rol?
És clar que vosté té amics interesats en política. Jo no, així que no em torne a parlar en plural.
Això de dir que la grandesa es conta segons els projectes d'un i altre s'ha de vore, quins són els seus? Els meus es veu que ja els coneixes sense saber qui soc. També saps del que no he tingut ous de fer. Som família que em coneixes tant? Això sí que és odi,rancunia i malicsia sense saber cap on. I també tinga en compte que jo no he nomenat ni a Morera ni a Oltra, sols he dit sobre el partit a nivell autonòmic al primer missatge, on dic no voldria el mateix resultat econòmic ací que el dels seus socis europeus de CIU.
Molt simptomàtic que diga que pot opinar de J.J. però no n'opina. Això és nadar i guardar la roba. Igualet que un acte de grandesa, menys KIYOSAKI i més exemples palpables.

Anònim ha dit...

Açò de que no diu res ho penses tu. Jo veig que diu moltes veritats seguides, que a tu no et senten res bé. T'has quedat sense arguments, i passes a la descalificacio a discreció. I sembla que et coneix molt, o almenys als del teu color. És la meua opinió de la vostra xarradeta