L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 2 d’octubre del 2013

Sebastià Mahiques, alcalde de Simat, substitueix a Jordi Juan, alcalde de Tavernes, al front de la Mancomunitat de la Valldigna

Jordi Joan, president fins ahir, i Sebastià Mahiques, el nou president.
El guió acordat i consensuat fa dos anys s'ha complet i des d'ahir l'alcalde de Simat, Sebastià Mahiques, del PP, és el nou president de la Mancomunitat de la Valldigna. El canvi es va efectuar en el ple convocat ahir, dia 1 d'octubre, una sessió que va comptar amb la assistència dels alcaldes de Tavernes, Benifairó i Simat, que per ser les poblacions que formen la Mancomunitat els alcaldes són membres nats, i dels consellers nomenats per Simat i Benifairó. El conseller de Tavernes, la regidora no adscrita Karina Vercher, no hi va assistir.

L'alternança de presidència entre Tavernes i Simat es va pactar en l'acte de constitució de la Mancomunitat en l'actual legislatura, octubre del 2011, en renunciar Benifairó a ocupar-la atés que havia estat un regidor d'aquesta població el president en tota la passada legislatura.

Sebastià Mahiques del PP és el nou president de la Mancomunitat relevant a Jordi Joan, alcalde de Tavernes, que seguirà formant part al igual que Agustí Pascual de la Junta de Govern. 

L'equip de "La Cotorra de la Vall" li desitja sort i encert en el govern aquest dos anys que tindrà el seu mandat.
-

1 comentari:

Manel ha dit...

Molta sort per al nou president de la mancomunitat. I Kraina Vercher, continua sense treballar ni deixar treballar, menuda trànsfuga!!