L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 5 d’octubre del 2013

Primera derrota en el Municipal: UD Tavernes 1 - Massanassa CF 2

No ha pogut ser. El Tavernes ha estat derrotat per un Massanassa que ha sabut jugar millor la segona part, però potser perquè ha estat el Tavernes qui s’ha esborrat del partit.

Els rogets han fet una primera part bona, dominant el rival i aconseguint Víctor un gol que avançava els locals. I en la segona, després d’haver tingut oportunitats per a fer el 2-0, hem passat el 1-2, en una segona part totalment per oblidar i on l’equip valler ha estat una ombra de si mateix.

Un resultat que fa que el Tavernes perda la imbatibilitat en el seu camp, i que ve a demostrar allò que poguerem notar el passat diumenge en el camp del Carcaixent: la irregularitat del joc i la necessitat d’estar més concentrat.

El Massanassa, que anava per darrere en la classificació, ha demostrat tindre una bona plantilla i amb la victòria d’avui té els mateixos 10 punts que nosaltres.