L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 3 d’octubre del 2013

L’ajuntament de Tavernes ha realitzat en el 2013 una inversió directa en la platja de més de mig milio d’euros.



Vista de la platja

 L’Ajuntament enguany ha fet una inversió de 516.000 euros, xifres que hem pogut extraure de la premsa diària, del web de l’Ajuntament i notes de premsa, les inversions realitzades en la platja durant aquest 2013 serien: PPOS de Diputació del 2012, però obres fetes dins del 2013, una inversió de 103.000 euros en la millora de l’entorn de la capella; s’ha fet una inversió de 198.000 euros en la urbanització de l’escoleta de la Sardina;  s’ha invertit 30.000 euros en la millora de l’entrada de la platja; s’ha incrementat el servei de socorristes en 4 persones amb una inversió total del servei de 135.000 euros; s’han comprat noves passarel·les que han costat 30.000 euros i unes noves casetes amb una inversió de 50.000 euros.


O siga, en dades concretes que s’han publicat en premsa, l’Ajuntament en el que portem d’any ha fet una inversió de 516.000 euro.. I s’ha fet en època de crisi i amb un Ajuntament, que  per culpa al PP, encara no pot moure fitxa perquè diners en té ben pocs.


Però tot no acaba axí: A més s’ha posat un retén permanent de la Policia Local a la platja; es va incrementar l’estiu passat en 12 peons la tasca de neteja; s’han condicionat noves zones d’aparcament. Són inversions que nosaltres no podem quantificar, només nomenar-les. A més a més, s’ha continuat amb el Festival Sete Sois Sete Luas, s’han fet activitats esportives i culturals a la platja al llarg de l’estiu, s’ha seguit potenciant la nostra platja amb assistència a fires com FITUR, o siga més despeses invertides en promoció, i ara s’està pendent que la Generalitat acabe de donar els permisos per iniciar el col·lector de l’Avinguda i solucionar “l’empastrà” del PP en eixe projecte.


L'ajuntament ha invertit 198.000 euros en urbanitzar l'Escoleta
 ¿Tot això és prou per als temps que corren? No ho respondrem nosaltres perquè no som qui. Sempre no plou a gust de tots, i sempre hi ha algú qui voldria més i demana, sobre tot a “Papa Ajuntament”  i, massa vegades obliden que són els  interessats qui també s’han de preocupar  i dedicar més esforços. Això d’entre tots ho farem tot, ací vindria molt bé i no que només estire del carro “Papa Ajuntament”.


Nosaltres suposem que, a part del que puga fer l’Ajuntament, potser hi haja col·lectius organitzats a la platja que els interesse fer fer accions i campanyes a iniciativa pròpia de promoció, que al cap i a la fi seria promocionar i potenciar els seus negocis i comerços. També pensem que igual hi ha grups que podrien dedicar partides dels pressupostos que tinguen – igual no en tenen i s’ho han de plantejar - , sense oblidar que es poden organitzar moltes i moltes activitats de tot tipus –esportiu, cultural, musical, gastronòmic...- que ajuden a promocionar la platja que, al cap i a la fi, és també la promoció dels seus interessos.


Fins i tot sens acut que es podrien millorar serveis i els locals, sobre tot els que es dediquen a atendre clients, per donar millor servei i una sensació de més modernitat. El ventall és múltiple i variat i això no és obligació ni cal la intervenció ni el paraigües de l’Ajuntament.


Ara, no serà que massa vegades es busca la solució més fàcil?  Igual és  que  mirar a un altre costat i tirar la culpa a un altre, en aquest cas l’Ajuntament, és molt senzill, com també  demanar-li que solucione problemes fins i tot aquell que no li corresponen ni té competències, cas del servei sanitari en el dispensari de la platja, on haurien d’anar a la Generalitat.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Totalment d'acord. Molt interessant. El que mes m'agrada es que ni a policia tot el any

Anònim ha dit...

Cotorra parla amb propietat aquestes inversions no les ha fetes el Ajuntament.
Son diners de valencia gestionats per eixe pp que tan critiques. ( diputació o conselleria)
El "papa Ajuntamen" es una corretja transmisora axina que no parles de la crisi ni dels diners de la mala situacio que ha deixat el pp, que son els unics fons que estas gestionant. Vosaltres aneu criticant el pp pero be que sabeu posarvos les medalles.
igual els 10.000 del pcr que teniu ara.( pla cami rural, son diners de la diputació, i si sabeu traure la noticia)
Quina clase de gestió feu vosaltres?
Agafar els diners que venen del" papa pp" cirticar a valencia i fervos fotos amb el que feu amb eixos diners.

La Cotorra de la Vall ha dit...

I els diners arriben a Tavernes per arte de màgia.

Son els mateixos diners qui s'autodemanen per vindre, son els mateixos diners qui fan els estudis d'on cal invertir, ells es fan les instancies de sol·licitud, ells es fan els informes, ells es fan els projectes, ells es fan les exposicions publiques, ells es fan les adjudicacions, ells van els seguiments.

O siga l'Ajuntament no fa res ni té res a vore. Això d'estudiar les necessitats, justificar-les a Diputació o qui siga, fer els projectes i seguir-los després despres, assumir el paper de contracticta i director d'obra això qui ho fa?
L'ajuntament.

I diners del "Papa PP" ni un ni mig ni cap: els diners que ixen dels nostres impostos i que despres de banyar on no voldriem, com en pagues d'assessor que no assessoren a ningú a canvi de vora 40.000 euros a l'any, tornen en forma de micones i engrunes.

Pero tu de que vas!

Eixes inversions les fa l'Ajuntament perque son diners de l'Ajuntament, diners que li toquen del reparto, de l'Ajuntament que es el destinatari final.

A vore si resulta que quan tu cobres el sou, després dius que els diners no son teus i son del patró.