L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 4 d’octubre del 2013

FESTIVERN 2013-2014: Arranca el compte enrere

Obrint pas
La xarxa comença a bollir amb els preparatius del "Festivern 2013-2014", sobre el qual ja es van coneixent algunes coses. A banda de la cosa més important per a Tavernes i la Valldigna, com és la promoció de la nostra comarca i l'impacte econòmic que tots els anys suposa per a comerços i serveis d'hosteleria, sense oblidar la tranquil·litat que suposa a moltes famílies el saber que els fills no agafan vehicles i se'n van fora...a banda d'això, es confirma que Tavernes serà la població que acollirà, dins del marc del Festivern, l'últim concert en gran format d'Obrint Pas.

El passat mes de març s'anunciava l'aturada indefinida del grup després de 20 anys de batalles i experiències compartides i s'iniciava una gira d'acomiadament per punts de la nostra geografia, a més d'Alemanya, els EUA i Mèxic. I com no, la gira s'acabarà la nit de Cap d'Any al Festivern de Tavernes.

També es confirma que enguany tindrem un dels grups capdavanters de l'escena mestissa i compromesa d'Alemanya, els  "Irie Revoltes" que vindran per sorprendre i encendre amb la seua música la nit festivernera vallera.



I no cal dir que complementant la nit de música amb activitats lúdiques, esportives i culturals els dies al voltant de la seua celebració. No es pot dir res encara, però tot indica que la carpa que es muntarà enguany serà de dimensions majors que les d'altres edicions. 
-

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Torna el Festivern, torna Obrint Pass, .. tornarà Botifarra?
Son bons però este govern està fent-se pesat amb esta programació monocolor i repetitiva.
Per a quan música rock, heavy, electrònica, rap.... música en valencià, en castellà, en frances, en angles,.... en la varietat esta el gust.
Vull deixar clar que no estic en contra ni del Festivern ni d'Obrint Pas ni de Botifarra. Només demane un poc de varietat i que s'amplie l'oferta cultural a altres sectors.
No demane massa. Veritat?

Una mare tranquil·litzada ha dit...

Em lleveu un núvol ben negre de damunt. Ara estic més tranquil·la, perquè sé on passaran el meu fill i la meua filla la nit, i sense cotxe ni altres maldecaps.
Moltes gràcies.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Primer que res deixar clar que l'Ajuntament no té res a vore amb la programació. És l'organtizació qui la fa i programa el que creu convenient i segons els seus objectius que no és altre que potenciar els grups en valencià i valencians majorment.

Segon sembla vosté, no coneix ni ha assistit a cap Festivern perquè grups amb eixos estils i també en castella i altres idiomes hi ha hagut de sempre al Festivern.

Com a recordatori: Los chicos del maiz son hip hop i rap; Metall i so està clar no? són del poble; Aspencat electrònica i hip hop, Orxata Sound System música electrònica com el drum and bass, l'electro, el dub o el ragga amb el cant d'estil i la música tradicional valenciana, etc etc). Li recomenem torne a repassar la programació d'anys anteriors i que mires bé a quin estil correspon cada grup que hi ha actuat.

Tercer ho diu precisament quan el segon grup que hi ha confirmat és almenany i pel que hem vist al video no té res vore amb Botifarra.

Per cert Botifarra no ha actuat dins del Festivern. Va fer un recital amb Miquel Gil (cantautor que igual ni el coneixes ) en la Casa de la Cultura.

Anònim ha dit...

Home, tingau un poc de consideració amb els músics que canten en la nostra volguda llengua... Durant anys de desgovern del PP aquestos grups han estat, si més no, vetats o ni dir això, tan sols ni se'ls passava pel cap apostar per ells, deixeu ara que si ho puga fer aquest govern... Què jo ací m'he tragat, amb tots els respectes, xusma castellana, i no ho dic pel castellà, que conste, ho dic per grups i artistes xusmeros què el PP ha dut al nostre benvolgut poble. Salut

Anònim ha dit...

No has anat tu molt al Festivern eh!! Ai pillin, repassa la programacio de atres anys i voras distints, bons i grans estils musicals per a tots els gustos

Anònim ha dit...

Un dels grans festivals de la nostra terra amb els nostres musics i de altres llocs tambe. On participa molta gent de tot arreu i del poble, pese a qui pese.
Els qui tenen el cap ple de autoodi esta clar que no els agradarà. Ells preferixen a Francisco.

Anònim ha dit...

Obrint Pas, gracies per la vostra musica i per acompanyar-nos tant de temps en els bons moments de les nostres vides: al carrer, a la uni, a la plaça i per tots els pobles! Molta salut i força!

Anònim ha dit...

Que liu diguen al magik q li se va acabar la cervesa fa dos anys... jaja! Q bon ambient pels carrers de tavernes

Anònim ha dit...

La organització és qui es fa càrrec del programa. Dels concerts. Com diu vosté, després hi han altres actes pagats (damunt de lo no cobrat a Obrint Pas) per l'Ajuntament d'actuacions i activitats paraleles.
Jo també vullc una empresa per a promocionar el que siga i tindre eixos amics a l'Ajuntament. Però crec que no tindré eixa sort.
TON-GO.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ho has provat? Has oferit alguna activitat esportiva, cultural, musical, d'entreteniment... a l'Ajuntament perquè se sume a les que es fam al voltant del Festivern?

Prova-ho primer i després parla. Igual t'emportes una sorpresa.

Ara és més fàcil criticar. Els pubs programen sempre alguna cosa musical, Juanjo Tradicions també ha fet promoció de la pilota, per exemple. ¿Per què tu no pots fer alguna cosa? Anima't, i si no et fan cas, ens informes de tot el teu projecte i de la negativa i prometem que ho publiquem ací.
Ànim, esperem eixa oferta d'acte a l'Ajuntament.

Anònim ha dit...

Qui organitza el Festivern?

membre del club de pilota ha dit...

No mescleu les coses. La empresa de Juanjo no té res a vore ni guanyar amb el Festivern. El campionat de pilota l'organitza el nostre club local i ho fem desinteresadament. Que coincidisquen persones no vol dir que ho faça una empresa. Pareix que els demés actes dels que parlaveu no són de promoció sino també majoritàriament lucratius.

Un que passava per ací ha dit...

"Ho has provat? Has oferit alguna activitat esportiva, cultural, musical, d'entreteniment... a l'Ajuntament perquè se sume a les que es fam al voltant del Festivern?"

Esteu de broma, no? No està encara prou demostrat qui pot treballar i qui no amb els del Bloc? Encara que sigues del poble, si no fas el rendez-vous... Mireu els dels bars de la Plaça com han quedat.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No hem volgut mesclar les coses. ha estat un exemple, com hem dit. En cap moment afirmem que l'empresa o qui fos l'organitzador de l'exhibicio de pilota valenciana cobrarà.
Es més, hem parlat de promoció i tots sabem que eixa paraula té unes cognotacions de col·laboració desinteresada.

I no volem entrar en batalles diàlectiques, però l'empresa guanyarà o perdrà segons l'assistència.
S'arrisca a això, a omplir iguanyar o a que ploga durant tres dies i perdre.

Ara Sempre hi ha la possibilitat de fer, per exmple, un Festiprimaveral a Pasqua. Segur que l'Ajunament col·labora exactament igual i més encara si és gent del poble. ¿Algú s'anima...?

Anònim ha dit...

Podeu rebentar de malícia i pegar-li totes les voltetes que vullgau. Però l'acte central és el festivern, la resta s'aprofita, que atrau a milers i milers de persones. Si venen un munto de fora i animalades de joves del poble, ja li pots pegar voltes : ÉS UN ÈXIT

Anònim ha dit...

Sempre tindrem als quatre taruguets de les NNGG del pp... Ai que embruten, si que val diners, hu hu, ha ha, perroflautes, i perque no musica en castella, i mira que brut esta, i pixen pel carrer (com si els de Tavernes no heu feren en festes, pasqua, falles, etc). demagogia barata es diu axo.
Xe aneu i digueu-liu tot a la cara dels hostalers, comerciants, etc. del poble de la zona dels sequers, vergeret i colon. A vore que vos diuen xulos!!!

Anònim ha dit...

Amic de les 16:51 seria bo que t'interessares quin partit porta la regidoria de festes delegada amb tota la responsabilitat.

I els del bar de la Plaça han quedat i estan molt contents amb que els porten allí els actes de Festes i de la bona organització que ha fet el partit que porta eixa àrea.

Anònim ha dit...

Jo pensava que el Festivern era competencia de la regidoria de Joventut que porta Llacer. Com ell sempre organitza tots els concerts per als joves.

Anònim ha dit...

La regidoria de Joventut, o siga l'Ajuntament, com diu el cartell es un col·laborador més, però el més important i el que fa es organitzar els actes de l'Ajuntament, com l'any passat va ser el concert de Miquel Gil i Botifarra, els jocs infantils, a més de coordinar tot el Festivern.

Però triar qui canta al concert baix la carpa es cosa de l'empresa del Festivern.

Anònim ha dit...

i la zona d'acampada serà damunt les 'pedetes negres' o asfalt triturat sobre el que no es pot caminar gens be????? o es llevaran o substituirà per alguna altra cobertura???

Vallenca ha dit...

Una servidora recorrerà carretera de Tarragona fins aci per veure obrint pas i ara mes que mai necessitem que tot el poble estigui unit!

Anònim ha dit...

Que sabeu de la zona d'acampada?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Inicialment és la mateixa.