L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 2 d’octubre del 2013

El Centre Excursionista qualifica de gran èxit les jornades de visites guiades a Bolomor activitat en la qual ha col·laborat.




El Centre Excursionista de Tavernes calcula que van acompanyar unes 1.200 persones la setmana passada dins de les visites guiades organitzades per l'Ajuntament i l'equip de Bolomor. L’activitat dirigida al públic en general va comptar amb la col·laboració de l'entitat i l'ajuda de Protecció Civil i Creu Roja, sempre preparats per a intervenir en cas d'algun contratemps.

El Centre Excursionista de Tavernes es va convertir en un element imprescindible per al bon funcionament de les visites gràcies a la mobilització de 30 voluntaris que al llarg de la setmana, va realitzar un treball consistent en l'organització de grups en el Poliesportiu Municipal conjuntament amb els tècnics de la regidoria d'Esports, i el posterior acompanyament dels visitants en els viatges d'anada i retorn del jaciment pels camins locals vallers.

L’equip científic calcula que aquest nombre de visites es pot elevar fins a 1.800 persones si se sumen el conjunt rebut al llarg del mes que han durat les excavacions i també les especifiques realitzades per l'equip el divendres passat al matí. 
 

El jaciment va rebre també la visita de regidors de Tavernes, al capdavant dels quals estava l'alcalde Jordi Juan i el matí del divendres va tenir lloc una jornada de visites més específiques dedicades professors i estudiosos, amb explicacions a càrrec del director Josep Fernández d'un major nivell tècnic.

El nombre total, qualificat de “complet èxit” tant per l'equip científic com pel Centre Excursionista ha fet que es plantege una continuïtat per a pròximes campanyes i la possibilitat d'oferir visites durant l'estiu com a alternativa cultural per al turisme local i difusió d'aquest singular enclavament prehistòric.
-