L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 29 d’octubre del 2013

Compromís, Equo, Agora Voting i la Plataforma per un Nou Model Energètic posen en marxa una iniciativa de democràcia directa per decidir el vot de Joan Baldoví en el Congrés sobre la reforma del sector elèctric proposada pel PP.




Compromís i Equo i les organitzacions socials Àgora Voting i Plataforma per un Nou Model Energètic han posat en marxa la segona experiència de democràcia directa davant el fet que dijous, 31 d’octubre, s’aborda en el Congrés les esmenes a la totalitat de la reforma de Llei impulsada pel Govern del PP. D’aquesta manera els ciutadans els ciutadans podran votar la postura del diputat de Compromís, Joan Baldoví.  

Les quatre organitzacions implicades en l’engegada d’aquesta iniciativa subratllen la importància de crear canals participatius vinculants que impliquen a la ciutadania davant temes tan crucials per a l’economia i el planeta com és el sector elèctric. 

La consulta ciutadana es planteja a través de quatre preguntes:
- Consideres motiu per a presentar esmena a la totalitat que no s’aborde el canvi del sistema de fixació de preus de l’electricitat en el projecte de llei del govern?
- Consideres que cal presentar una esmena a la totalitat al projecte de llei del govern pels entrebancs que estableix a les renovables?
- Consideres que les condicions i entrebancs que s’estableixen en la llei per a l’autoconsum justifiquen l’esmena a la totalitat?
- Consideres que haguera estat necessari una auditoria de costos sobre el dèficit de tarifa com a pas previ a l’elaboració d’aquesta llei?

La ciutadania pot sumar-se a aquesta acció de democràcia directa i decidir el vot del diputat Joan Baldoví fins a les 23,59 de demà dimecres, dia 30 d’octubre, entrant a http://congrestransparent.com
-