L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 31 d’octubre del 2013

Compromís acusa al president de la Generalitat, Alberto Fabra, del PP, de ser un president débil i no defendre ni representar els valencians i valencianes.



 
El diputat i sindic de Compromís, Enric Morera, ha denunciat que "el País Valencià torna a estar a la cua en finançament en els pressupostos de l’Estat del 2014. Som l'autonomia pitjor finançada de totes”. 

En aquestes circumstàncies, el portaveu de Compromís en les Corts Valencianes ha qualificat de "molt lamentables" les declaracions i l'actuació del president de la Generalitat respecte als Pressupostos Generals de l'Estat per a 2014. “Crida molt l'atenció el silenci del PP i del president Fabra, un president débil i que no representa a les valencianes i als valencians, per això, animem als diputats del PP valencians que voten a favor de les esmenes que defensarà Joan Baldoví per intentar millorar la gran ofensa per als valencians que són els Pressupostos Generals de l'Estat, que han anat a pitjor amb Rajoy, demostrant que les seues promeses electorals eren mentida". 

Compromís ha presentat esmenes als Pressupostos Generals de l'Estat per valor de 1.000 milions d'euros per incrementar la inversió de l'estat en la nostra terra. Amb eixa inversió es poden crear 18.000 llocs de treball perquè, com asegura Compromís, el que cal és inversió i estímul públic per a millorar les condicions de vida dels treballadors i crear ocupació en el nostre país.
-