L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 24 de setembre del 2013

Les visites guiades al jaciment de Bolomor s’iniciaren ahir amb molt bona participació



Grups participants en les visites guiades d'ahir
Les visites guiades que l’Ajuntament de Tavernes i l’equip de Bolomor han organitzat dins dels actes del “XV aniversari del jaciment” s’iniciaren ahir per la vesprada. L’activitat compta amb la col·laboració del Centre Excursionista de Tavernes, els membres dels quals s’encarreguen de formar els grups a la plaça del poliesportiu municipal i acompanyar en camí d’anada i tornada dels integrants de cada grup fins el jaciment.

Les visites continuaran fins el dijous, en tres torns de visites, i dissabte pel matí, quan es cloura l’activitat, i s’efectua prèvia inscripció, mesura presa per tal d’organitzar millor l’activitat, i facilitar l’accés els interessats. Pràcticament en poques hores s’havia ultrapassat les previsions de l’organització, que va haver d’incrementar el nombre d’assistents per grups.

Un grup en la plaça del Poliesportiu
Ahir van ser ja tres els grups que pogueren visitar el jaciment i rebre les explicacions “in situ” de la singularitat del jaciment de Tavernes, sobre tot en allò que fa referència al foc, i que el converteix en un jaciment excepcional ara per ara a nivell mundial en tindre registres sobre l’ús del foc per l’home de Neandertal entre els 270.000 i 120.000 anys d’antiguitat.

La campanya de l’Ajuntament i de l’equip de Bolomor per tal de potenciar i de donar a conéixer el jaciment entre els veïns de la Valldigna permetra que al llarg d’aquesta setmana vora un millar de persones puguen visitar el jaciment de forma didàctica. 
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quins horaris són els torns de visites?

Anònim ha dit...

Quins són els horaris de les visites?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Està ben explicat en altres noticies.
De tota manera, tots els dies fins demà dijous a les 5, 6 i 7 PREVIA INSCRIPCIO EN EL POLIESPORTIU.
Eixida del poliesportiu mitja hora abans, o siga a les 4'30, 5'30 i 6'30.

Dissabtes pel matí, i el procediment el mateix. A partir de les 9'30 eixida.