L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 25 de setembre del 2013

La llista d’espera quirúrgica ha augmentat, però Fabra afirma que estem millor engany que l’any passat.



Les  dades publicades en la pàgina web de la Conselleria de Sanitat confirma que la llista d'espera quirúrgica ha augmentat quasi un 7 per cent en sis mesos a les terres valencianes. Eren  53.973 persones les que esperaven al juny ser intervingudes, amb una demora de 85 dies, dos dies més que el semestre anterior, quan el temps mitjana era de 83 dies. Això el president Fabra diu que es estar millor que l’any passat. Si ell ho diu... 


El passat mes de desembre hi havia 50.397 pacients en la llista d'espera, sis mesos després eren un total de 53.973, vora un 7 % més. En total, segons les últimes dades oficial de juny de 2013, hi ha 34.085 pacients que esperen entre 0 - 90 dies  per a ser intervinguts, 13.821 entre 91 - 180 dies d'espera i 6.067 més de 180 dies d'espera.


Per especialitats, les que registren un major temps d'espera són la de Cirurgia vascular, amb 115 dies, seguida de les de Traumatologia, amb 106; Neurocirurgia amb 103; Cirurgia plàstica, amb 96; Cirurgia general i digestiva, amb 84 i Otorinolaringologia, amb 71.


Per contra, les que tenen un menor temps d'espera són Cirurgia toràcica, amb 31; Dermatologia, amb 40; Ginecologia i Cirurgia cardíaca amb 51; Oftalmologia, amb 62; i Urologia, amb 63.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Per contra a Juan Carlos, l'operen de nit per minorar les molèsties al pacient. Serà per que parla castellà?

Anònim ha dit...

Y a Tavernes el alcalde en la oscuritat el cambien de local DESMONTANT EL VIVER DE EMPRESES, y damunt estava obligant enguany a ticket per persona y niava que en tenia 15 y sense fer cola.
AIXÒ ES TRASPARENCIA,IGUALDAD Y RES DE AMIGUISME

Anònim ha dit...

Per què parles d'allò que no saps?
El viver d'empreses està funcionant i els tiquets que tuparles (que supose seran els de paelles) cada regidor tenia dret a 2 tiquets PAGANT-LOS. Tots els regidors de tots els partits: 2 tiquets cada un i PAGANT-LOS.
Per tant el PP tenia 16 tiquets PAGATS que degué repartir com va voler; el Bloc tenia 10 tiquets PAGATS i van servir per fer 4 paelles de 4 anses per a 120 persones, es va afegir el conill i cada persona va pagar a escot la part corresponent de la paella, la picaeta la beguda i el postre que van donar; el PSOE 6 tiquets i la regidora no adscrita 2 ticquets.
Tots PAGATS.

Això es transparencia, igualtat de tots els regidors i res d'amiguisme, no igual que quan governaven altres i no es pagaven els tiquets, els regidors del govern tenien barra lliure per a tots els ticquets que volien per regalar als amics .