L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 16 de setembre del 2013

FESTES DEL POBLE 2013: Programació dilluns 16

Cliqueu damunt per agrandir
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ahir diumenge agafem el nostre gos i anem a un acte de festes de Tavernes, l'exhibició de gossos.
Es feia per primera vegada, pero que primera vegada, amb un presentadors pesat sexista i que sols va tindre ulls per les xiquetes jovents i per el gos del senyor alcalde.
cinc hores sentint les seues tonteries i al final el gos no va poder participar amb altres sis gossets mes per que no es van cridar, explicació del jurat, que ja s'apanyaren que aixó s'ha acabat.
Jo per la meua part crec que quant s'organitza qualsevol activitats o acte on col.labora l'ajuntament i altres empreses es mereixen un
respecte de cara a les seus negocis pero mes respecte es mereixen eixes persones que amb els seus animalets estigueren cinc hores esperant per mostrar-lo i van sentir con unes persones que no mereixen estar organitzant estos events els van tractar tan malament. aixo sense parlar de la gran quantitat de gent que va acudir i va tindre que escoltar totes les tonteries que soltava el presentador i poc a poc es varen quedar ells sols.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb el primer comentari. Lo que va pasar ahir de vesprada, no se li pot possar nom, la organització va ser de pena o més que lamentable, i no em valen les excuses que era la primera vegada que s'organitzava. Sols voldria donar-li un vot de confiança a Ferri el de Ferrican que pobre es va menjar tots els marrons sense tindre ell res a vore amb els trompellots dels organitzadors.

Anònim ha dit...

Jo no vaig estar he de dir primer que res, però amb comentaris com els vostres, l'únic que aneu a conseguir és que no es faça més.
I això que no valen les excuses...és relatiu.
Jo també he escoltat comentaris de gent que va anar i que diu que en l'organitzacio esperaven sobre 200 persones i unes cinquanta màscotes i es varen vore totalment desbordats.
Per tant el meu vot de confiança perquè una vegada conegudes les coses l'any que ve es facen millor i siga un èxit.

Anònim ha dit...

A vore, jo no vullc aconseguir que no es faça mes voltes, perquè quant més coses tinga el poble millor per a tots. A més les crítiques si volen entendres són molt bones ,perquè des de les critiques s'apren i és canvien les coses per a millor o s'intenta canviar. El que no es pot fer és no criticar si algunes coses han fallat, perquè sinó a la próxima edició (que espere que es repetixca) passarà exactament el mateix i ahí es quant la gent del poble pasará olímpicament de tot i no donará més suport a res.

Anònim ha dit...

La critica és bona si aporta propostes. Que servixca per a mollorar l'any que ve.

Anònim ha dit...

jo no vaig anar, ni tinc gos, però estic d'acord que s'han de reconeixer els errors quan hi han i les crítiques quan son constructives. L'única manera de millorar és aprendre dels errors per a rectificar i afiançar els èxits. També és cert que cap cosa satisfà a tots, i el que és un encert per a uns és un despropòsit per a altres.