L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 19 de setembre del 2013

FESTES DEL POBLE 2013: Primer dia de bous al carrer


 Avui hem tingut el primer dia de bous al carrer. Normalitat total en la jornada i el carrer ple de gent per participar-hi i molta gent en les balconades i finestres de les cases donant color a l'acte. Cal recordar que el Carrer la Barca, al contrari del Carrer Major, té les vivendes de la part d'ombra habitades i eixa circumstància ha contribuït a una major expectació des de les cases.

No hem vist al llarg del temps que ha durat "la prova" cap persona que maltractés cap animal en qualsevol de les formes possibles. L'organització de la Penya Taurina ha estat perfecta i modèlica en aquest sentit, i un pot estar a favor o en contra, però si que ha quedat clar que cap maltractament als animals, que des de que ixen fins que entren són protegits. 

Els bous-vaquetes han fet les seues corregudes, com les pot fer un cavall en una cursa hípica, o si participa en un partit de polo, o els galgos en una cursa o fer cabrioles i voltes pel tanc d'aigua,  si és un dofí, i ningú diu que ací hi ha maltractament als animals. Ara, sembla ser que  hi ha gent que confon "bous al carrer" o "correbous" amb las "corridas", que són punt apart amb el seu picador, banderillers i banderilles i mort posterior del brau. Res a vore els nostres bous al carrer amb la denominada "fiesta nacional".


L'alcalde, Jordi Joan, acompanyat d'alguns regidors han visitat el recinte, han presenciat una estona la festa des del cadafal de la Penya Taurina i han aprofitat per intercanviar impressions i fotografiar-se amb els familiars dels penyistes. tOP

Corregudes amunt i avall de les vaquetes-bous dins del cos taurí, algun intent de fer uns capots d'alguns assistents, altres volent retallar i res més. La gent s'ho ha passat bé i els bous... fins a demà.  
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agradava més al carrer major que hi ha bars per a pendre la "dinaora" i refrescar un poc i de paso donar a guanyar alg de diners a la Falla i als bars de la zona.

Anònim ha dit...

L'any que ve podrien fer bous al lloc on estan els karts

Anònim ha dit...

Això que val? Això ho pague jo!!! (i tu, i l'altre, i tots els ciutadans de Tavernes)