L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 14 de setembre del 2013

FESTES DEL POBLE 2013: Gran èxit de “La Cagà del Camell" organitzada per la Falla Passeig.




Més de 1.500 persones, segons l’organització, assisteixen a les activitats organitzades per la Falla Passeig dins de l’acte anomenat “La Cagà del Camell” i que començaren a les vuit amb l’actuació de la nova xaranga de la falla, "Destorb Band".

A les 9, amb gran expectació, començava la tasca el protagonista de la festa, el  dromedari que després de passejar durant bastant temps pel Carrer Nou, s’ho feia de pregar i passades les onze de la nit, complia el pla previst embrutant la parcel·la 457, que pertanyia a Rafa Sansaloni “el Ros” que com a guanyador s’emportava els 1000 euros de premi. A les fotografies podeu vore diversos moments de la festa i l’afortunat guanyador que rep el premi de mans del president de la Falla, Toni Gómez. La discomobil3D va tancar la festa.


A destacar la celeritat amb que els fallers deixaren lliure i arranjat el carrer només acabar tot, tal como podeu vore en la darrer fotografia.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Dos cosas hay infinitas, el universo y la estupidez humana, y de lo primero no estoy segura. Hay que ser catetos e ignorantes para hacer una cosa tan absurda.