L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 15 de setembre del 2013

FESTES DEL POBLE 2013: Festa jove al passeig amb l'orquestra Crash




La matinada de dilluns a diumenge, i com a fi del primer dia de festes, l’Orquestra Crash oferia un concert al Passeig del País Valencià. No cal ni dir que la presència de l’orquestra, una de les més potents del moment actual, va ser acollida amb una gran assistència i el passeig era ple de gom a gom.


I com no, no van decebre a ningú perquè des del primer moment tenien el públic a la butxaca i corejant tots els números musicals que hi interpretaven. El show realment espectacular, modern, amb una posada en escena impecable ben adobada per un so que et deixa mut, i sobre tot una il·luminació que et deixa bocabadat en els efectes com podeu vore a les fotografies que hi vam fer.



Un directe a una gran alçada i que continuava el que poguérem gaudir el passat 12 de març a la falla la Dula dins dels espectacles de falles. Un molt encert de l’Ajuntament en oferir un espectacla d’aquestes característiques per als més joves.
-
-