L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 15 de setembre del 2013

FESTES DEL POBLE 2013: Festival de Corals a la Casa de la Cultura




Avui diumenge hi ha el Festival de Corals de les Festes Majors amb la participació de la Coral Marinyén de Tavernes i el Cor de la Rectoria de Rafol d’Almunia i la Agrupació Coral de Finestrat. L’acte tindrà lloc a partir de les 12 de migdia a la Casa de la Cultura.

Programa:

La Coral Marinyén, dirigida per Fran Lledó, interpretará “Habanera salada” de R.Lafuente, “El abanico” de J.Travier, “C’ant Folling in Love” de Presley, “Gloria” de C.Stephenson i “L’amo de son carabassa de “M. Portas”.

El Cor de la Rectoria, dirigidit per Jaume Morell, interpretarà “Imagine” i “Look to the day” de Lennon, “Prayer of Saint Francis” d’Allen Pote i “Edelweiss” de Roddgers-Hammerstein.

L’Agrupació Coral de Finestrat, dirigida per Jose Vicente Algado, interpretarà “Granada” de Lara, “Mare vull ser pescador” de Antonio Villas, “Contigo en la distancia” de César Portillo, “América, America” de Juan Carlos Calderón i “Un beso u una flor” de J. Luis Armenteros.

Per acabar, totes les corals conjuntament interpretaran “La reina del placer” de Xavier Montsalvatge.

Una molt bona ocasió per a gaudir de la música interpretada amb el primer instrument musical que va conéixer l’home: la seua pròpia veu.
-