L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 20 de setembre del 2013

FESTES DEL POBLE 2013: Avui moltes coses per als menuts





Al llarg del dia d’avui les activitats per als menuts han estat la tònica de la jornada. Aquesta matí, al Pavelló Municipal hem tingut una sessió de teatre familiar “Les sabates a l’aire” de la companyia “La Furtiva”.



 Aquesta vesprada, ara mateix, s’esta celebrant el ball, nosaltres diríem la festa de les disfresses infantils, a la Plaça de la Casa de la Cultura amb la presència en animació de “la Banda del Drac”.



Les fotos de ambos espectacles ho diuen tot.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Per a propers anys, a la zona de la casa de la cultura, podrien retirar- se els vehicles, ja que destorbaven als xiquets i no tan xiquets per gaudir de l'espectacle. Es una suggerència que he escoltat a molta gent que estava per la plaça.

Anònim ha dit...

Pareix que torneu a oblidar-se del Grup de Balls Populars que un altre any va amenitzar l'ofrena floral a la Verge de Lourdes, previ a la festa d'animació. Estigueren ballant majors i menuts, a més passant un drac entre la gent que anava repartint caramels durant tota la ofrena des de la Plaça Major fins al gruta i després tornant a la Casa de la Cultura.

A més de cultivar la nostra cultura dessinteressadaemnt, qué han fet estos xics i xiques per a tindre tant poc resó? Potser tinguen menys caché que la Banda del Drac

La Cotorra de la Vall ha dit...

Cobrim el que podem i de la millor manera que podem.
Potser si algú de vosaltres, que tant ens recordeu que ens hem oblidat, ES LA PRIMERA VEGADA QUE AIXÒ PASSA, tingués un poc d'interés i col·laborara enviant-nos alguna foto o el que considerara convenient, les coses eixirien millor i podríem obrir més el ventall de les informacions. Ara això no sol passar, i aci obligacions no en té ningú, ni cobra i fa les coses altruistament i arribem on arribem.
No et sembla?

Encara que està en la pa`gina principal, us repetim el nostre correu on podeu enviar-nos les fotos

lacotorradelavall@gmail.com

Les esperem.