L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 15 de setembre del 2013

FESTES DEL POBLE 2013: Aquest matí hem tingut Festival de Corals

Les corals per l'ordre d'interpretació que hem dit
La Casa de la Cultura ha acollit el Festival de Corals Festes del Poble amb la presència, com ja havíem anunciat del Cor de la Rectoria de Rafol d’Almunia, l' Agrupació Coral de Finestrat i la nostra Coral Marinyén.

A les 12 del migdia començava la primera actuació, la Rectoria de Ràfol d'Almunia, una molt bona coral que ha agradat molt, seguida de la de Finestral, una formació més petita, vint veus però més madures, i que s'ha posat el públic a la butxaca amb interpretacions de NIno Bravo com "América, América" o "Un beso y una flor" i finalment la coral de casa, en la seus línia, i fóra de falsos xovinismes ens ha semblat la millor. Bona tasca la del director Fran LLedó i molt bon interés dels components de mantindre en alça aquesta modalitat musical, com és la interpretació amb la veu humana.


Per acabar el festival, totes les veus alhora han interpretat  “La reina del placer” de Xavier Montsalvatge.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Una llastima que s'haja solapat amb el teatre de carrer per als menuts.
Poc fan i damunt solapen actes.

Anònim ha dit...

Clar, es que els interessats en anar als dos actes son els mateixos.

Tots els pares dels xiquets de Tavernes volent anar a vore les corals.

Ja critiqueu per criticar. I perquè no critiques tot l'esport que s'estava fent a eixes hores, amb campionats infantils i tot en eixes hores.
Sou patètics els dels PP i "hierbas similares".