L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 20 de setembre del 2013

FESTES DEL POBLE 2013: Ampla participió en la nit de les paelles.


Moments de la nit. L'alcalde va visitar les paelles mentre es confeccionaven
 La nit de les paelles va reunir milers de vallers i valleres en la zona d’Els Sequers per a cuinar el plat tradicional valencià per excel·lència. Mes de 500 tiquets havia repartit l’Ajuntament, i des de les 6 de la vesprada el moviment per la zona era constant per tal d’anar preparant-ne la confecció.

L’Ajuntament és l’encarregat de repartir els ingredients bàsics d’una paella per a 10 persones previ donatiu de 6 euros, i diguem donatiu perquè com és sabut el recaptat es destina a una entitat benèfica, que enguany ha estat Cáritas Interparroquial.
El president de la Federació de Falles va participar en la festa
Molt bon ambient i molta camaraderia és la que es pogué vore en la festa, on no faltaren les tradicionals anècdotes d’algun foc que s’apagava, alguna paella que quedava massa curta o massa llarga d’aigua, o les clàssiques bromes sobre l’oli i la sal. En resum una nit de les més participaves de les Festes Majors valleres.


L'alcalde visita les paelles de Compromís
I per la part política, cal dir que enguany tampoc ha faltat la presència de polítics “de pes”, i ens ha visitat Ximo Puig, secretari general del PSOE valencià que va sopar amb la militància i simpatitzants del partit. Abans, havia departit amigablement amb l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i els polítics locals.

Compromís-Bloc va aprofitar també l’avinentesa com té per costum per fer un sopar de germanor i reunir la militància al voltant de les 4 paelles de 30 racions cadascuna que va confeccionar.


Lliurament del taló a Cáritas
 L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i la regidora de festes, Pilar Altur, van lliurar en nom del poble de Tavernes un taló de 3.360 euros al president de Cáritas Interparroquial, Felipe Verdú, que seran destinats a fins benèfics de l’entitat. L’alcalde en un breu parlament va remarcar la unió i germanor de la nit de les paelles i sobre tot, l’esperit de fraternitat que demostra Tavernes amb la destinació dels diners arreplegats de les paelles.

L’Orquestra Zeppelin va posar la música en un fi de festa animat fins la matinada.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El blog de Enrique diu que la agrupació socialista creu que l’actuació que realitzaren membres destacats de l’agrupació local de Compromís-BLOC deixa molt que desitjar de l’esperit de les festes, donat que mai ningú havia repartit res en nom de l’Ajuntament duent cap insígnia o camiseta amb el logotip del seu partit, una coherència que el Comprimís-BLOC ahir va trencar.

Per aquesta mateixa raó esperem que Compromís-BLOC demane disculpes públiques a la ciutadania, donat a la seua falta de sensibilitat, perquè l’acte de repartir el menjar de les paelles no és un acte per a fer apologies partidistes de cap tipus.

Parexia que el BLOC era que pagava les paelles en lloc de ser l'ajuntament, o siga, el poble amb els seus impostos.

Algú sap algo?

Anònim ha dit...

Jo l'unic que sé es que quan estavem organitzant les nostres paelles, en ferem 4 de 4 anses per a 120 persones total, vam rebre un missatge per whassap que feia falta gent per a repartir el condumio, que hi havia poca gent.
Alguna gent va anar a ajudar quan no estava previst i portava la samarreta de Compromís.
En el lloc on es repartia el condumia nomes hi havia una xica del PSOE agarrant tiquests del menjar.
Potser si hagueren estat allí i no en algun altre lloc no haguera anat cap de Compromís fora dels que tocava anar.

Anònim ha dit...

Jo sols voldria dir que no entenc perque es va dedicar una notícia completa a l'orquesta que va tocar el primer dissabte de festes, i esta que va tocar en la verbena de les paelles tant sols 2 linies, quan tb hi havia components del poble. Per què eixa diferència?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Potser siga perquè en eixa notícia l'únic i exclusiu protagonista era l'orquestra i el dia de les paelles eren les paelles, Caritas y no l'orquestra.