L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 21 de setembre del 2013

FESTES DEL POBLE 2013: Abel Císcar, guanyador del Concurs de Grafits

L'obra guanyadora



Abel Císcar es va proclamar guanyador del “II Campionat de Grafits Festes de Tavernes” . El jove artista local va plasmar en el mur del Parc de Cantalot una imatge que simula ell mateix dins del procés de creació, així podem observar en un full i primer pla l’esboç de l’obra que pinta l’artista en el segon pla, el del fons, mentre la presència de l’autor queda palesa amb l’ombra que projecta la seua persona sobre el llenç, en aquest car el mur.


A les fotografies, podem observar l’obra guanyadora així com altres de les obres pintades. La confecció de murals i acte de lliurament del premi va estar seguit per la gent de la barriada.
-