L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 16 de setembre del 2013

FESTES DEL POBLE 2001: 900 persones participen en el dinar d'homenatge als majors de la ciutat.




 L’Ajuntament de Tavernes, en nom de la ciutat, ha retut avui un homenatge als nostre majors convidant-los a una paella en el pavelló d’usos multiples del polisportiu. Realment enguany han estat dos paelles les confeccionades per l’empresa Galbis, en total 1.000 racions encara que els assistents han estat sobre els 900, i això ha permés la repetició per alguns comensals.


La corporació municipal, presidida per l’alcalde Jordi Joan, ha estat present en l’acte i ha saludat taula per taula els assistents. Tot l’acte ha estat amenitzat per una xaranga de la Societat Musical de Tavernes, amb la qual cosa s’ha donat color i animació a l’acte.


L’Ajuntament havia preparat també un dispositiu de primers auxilis i atenció mèdica i s’ha compta amb la presencia d’efectues de Protecció Civil i una patrulla de la policía local per poder ajudar davant qualsevol contingència.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt agust he estat i la paella molt bona, encara que he tirat a faltar la actuació de despres, almenys la banda a amenisat un poc. Enguany no hi havia ambulància per si passava algo, menys mal que estaven els xicots de protecció civil i han muntat una carpa sanitaria, he vist que en el cotxe tenen un cartellet que esta dotat amb desfibrilador, aixó te que fer el govern dotar a estos xics de material.