L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 24 de setembre del 2013

El govern valencià del PP amaga el cost del viatge que ha fet enguany Alberto Fabra (PP) al torneig de tennis de Roland Garrós

Compromís en les Corts Valencianes ha denunciat que el Consell del PP ha amagat quant ha costat el viatge del president de la Generalitat, Alberto Fabra, a la final del torneig de tennis Roland Garros d'enguany.

Compromís havia demanat còpia de les factures del viatge, estada completa i totalitat de despeses del president per la seua visita al torneig de tennis, però el Consell "s'ha negat a satisfer una petició de documentació" i ha respost que el cost d'aquest viatge "va ser l'habitual per a aquest tipus de desplaçaments". La justificació del viatge era “representar la Comunitat Valenciana en la final del Torneig de tennis Roland Garros, disputada per un esportista valencià".

Compromís ha indicat que "el PP se li omple la boca amb una llei de transparència en el Congrés" i en la Comunitat "oculten informació a la ciutadania", en aquest cas quant diners dels valencians s'ha gastat Fabra per a vore la final del Roland Garros "amb l'excusa que la disputava un valencià".
 
"Quan se li neguen a Compromís les factures, se sospita que hi haja hagut una despesa de diners excessius i injustificat” i ocultar-ho és "un nou exercici d'abús de poder del Govern d'Alberto Fabra" opina aquesta formació política.
-