L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 5 d’octubre del 2013

El Centre Excursionista de Tavernes (CETV) organitza enguany el Campionat Autonòmic d'Escalada de Dificultat de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada valenciana.



La competició se celebra avui al rocòdrom municipal instal·lat al poliesportiu. Els participants poden realitzar les inscripcions en el mateix recinte a partir de les 8:00 i fins les 9:45 h, a bé a través del correu electrònic correu@centreexcursionista.com i també a les botigues d'esports de muntanya Nunatak a Alzira i Vents de Muntanya a València.

L’horari previst és a les 10:00 l'inici de les proves eliminatòries i a partir de les 17:00 se celebraran les rondes finals. El lliurament de trofeus està previst per a les 19:00 h.

A més de les proves en les diferents categories - absoluta, sub18 i sub16 tant femenines com masculines – enguany el CETV té previst organitzar activitats complementàries com matalassos per a menuts, tirolina, campionat de Slackline i la visita d'altres promotors d'esports extrems com Red Bull.

Serà el segon any que el club organitza un campionat d'escalada de dificultat, però el primer a nivell de les terres valencianes i espera aconseguir una gran afluència de públic i simpatitzants i ajudar a que aquest tipus d’esports, pràcticament desconeguts, deixen de ser-ho i siguen una alternativa esportiva real per als joves.

Aprofitant l'afluència de gent, el CETV ha iniciat una campanya de recollida de material d'escalada, per a l'ONG Anidan, que a més de portar cultura, salut i esperança a Kenya, enguany tenen la il·lusió de muntar un rocòdrom a les instal·lacions per als menuts. 

El dia de la competició, al rocòdrom disposarem d'un contenidor on aquel que vulga podrà dipositar el material que crega útil: botes, cascs, llanternes, peus de gat, sabatilles, pantalons ....

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ostres. Al cartell figura la generalitat valenciana com a patrocinador. Doncs, com no patrocine deute, no sé com ho farà.
Per cert, molt actiu i emprenedors en activitats estos del centre excursioniste. Fan falta estes activitats al poble. Molt bona iniciativa

Anònim ha dit...

Xe, gràcies als membres del CETV.
Ja sé que s'ajunten per gaudir de la seva afició, però troben la manera de obrir activitats al poble, i al món!