L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 15 d’agost del 2013

Una fotografia de 300.000 euros


La foto de 300.000 euros
Enric Morera, portaveu de Compromís, considera que pagar 300.000 euros a la federació de bàsquet perquè el president de la Generalitat, del PP, es faça la foto amb el seleccionador “és immoral i il·legal. La federació és una entitat privada i hauria de rebre suports i subvencions del ministeri, no de les autonomies”. 

Morera considera una burla a la ciutadania, i una cacicada del president de la Generalitat, que haurà d’explicar a la societat per què ha reduït les ajudes a la promoció del valencià, o per què no es paguen les beques als estudiants o se segueix estudiant en barracons, amb l’excusa que no hi ha diners per a açò, però si en té per a fer-se fotos. 

Morera assegura que el govern de Fabra “perd tota la legitimitat quan demanen esforços als ciutadans, executen retallades socials i després es gasten 300.000 euros perquè el president es faça fotos amb esportistes coneguts”. El diputat de Compromís considera que eixos diners els hauria de pagar de la seua butxaca.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

He llegit per la web que en Galícia, pagaren per un partit de la selecció de bàsquet 12.000€, com és que ací en paguem 300.000€? Per què hi ha tanta diferència? Jo crec que ens roben davant dels nassos.

Anònim ha dit...

10.000 a Santiago de Compostela i 40.000 a Múrcia perquè allí cal fer-se càrrec de les despeses de la selecció anglesa?.

Però no ens hem d'estranyar: la visita del Papa a Galicia i Catalunya va costar també 40 vegades menys que a Valencia.

Com deia avui Compromís parlant del tema en la SER, caldra vora a quin amiguito li ha anat la "morterà", con es diu a Tavernes.