L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 9 d’agost del 2013

Un taller de cuina de la Toscana es va iniciar ahir dins de la programació del Festival Sete Sois Sete Luas.


El taller de cuina de la Toscana programat dins de les activitats del Festival “Sete Sóis Sete Luas” es va iniciar ahir a la vesprada i continuarà fins el pròxim dissabte en horari de 6 a 9 de la vesprada-nit.
 
Paola Angiolini i Roberta Lupi, cuineres de la Toscana, van iniciar les classes que serviran perquè al llarg d’aquests tres dies els 20 participants aprenguen l’elaboració de plats típics com el Paté ai fegatini di pollo; Panzanella; Pappa al pomodoro; Ficattole; Ragù di carne alla toscana; Risotto al nero di seppia; Spaghetti con le acciughe; Cacciucco alla livornese; Zuppa di cavolo; Polpo alla piombinese; Baccalà con i porri; Triglie alla livornese; Spezzatino con le Patate; Polpettine alla florentina; Cinghiale in umido; Frati toscani; Crostata di frutta/marmellata; Schiacciata fiorentina; Torta di mele.

La incorporació de l’element gastronòmic dins de la programació del festival es una novetat enguany i els espectadors podran gaudir del tast dels sabors de la Toscana amb una tapa i un poc de vi que se’ls oferirà amb cada espectacle.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

La gastronomia, una exquisita part de la cultura mediterrània.