L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 2 d’agost del 2013

Tot està a punt per a la celebració de les Noces d’Argent de la Volta a Peu a la platja de Tavernes. L’organització espera la participació de 1.500 atletes.


L'exida l'any passat


Fa 25 anys. Han passat anys, corporacions, moltes coses a Tavernes, però la Volta Peu a la platja de Tavernes s’ha mantingut. Han passat molts patrocinadors des d’aquells temps de Brufols, han hagut canvis de recorregut, s’han succeït els presidents del C.A. Valldigna però la Volta a Peu a la platja s’ha mantingut.

I el que és millor: avui arriba als 25 anys, les Noces d’Argent d’una cursa, que amb el pas del temps i empentada per una bona organització i l’ajuda institucional des de l’Ajuntament de Tavernes, s’ha convertit en un clàssic i en un model d’organització. I esperem que així siga fins les Noces d’Or. 

I les Bodes d’Argent arriben amb una novetat: la primer cursa celebrada en horari ja pràcticament nocturn, car avui l’eixida des de la Goleta serà a les 21 hores – 9 de la nit- amb un recorregut urbà per la platja i que acabarà en el mateix punt d’eixida.

Azitane Ouias vencedor absolut en el 2012
I com ve essent habitual s’espera una gran afluència d’atletes: l’organització confirmava ahir la inscripció de més de 1.100 i es confia que al llarg del dia d’avui i en la inscripció moments abans siguen sobre els 200 atletes més, als quals cal sumar sobre uns 200 que hi participen sense dorsal.

Categories: Junior de 16 a 23 anys, senior de 24 a 35 anys i veterans a partir de 36, tant en homes com en dones. L’organització ha previst trofeus per als primers classificats i com és habitual hi haurà trofeu per als primers locals i als millors participants del club i, a més, premis en metàl·lics de 100, 75 i 50 euros als tres primers classificats. 

L'alcalde Jordi Joan, participant habitual en la volta
L’organització serà del Club d’Atletisme la Valldigna amb la col·laboració del Ajuntament, la Mancomunitat de la Valldigna i la Diputació, i com a col·laboradors especials perquè tot vaja bé la Policia Local, Guardia Civil, Protecció Civil i Creu Roja, a més de voluntaris i membres del club.
-