L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 29 d’agost del 2013

No enganyen a ningú per molt que ho intenten: no tenen cap credibilitat.


Una imatge del dimarts a la platja
El dimarts va ploure fort a Tavernes i una vegada més la platja va patir les habituals inundacions, les que es venen repetint de fa anys sense que s’assabentarà mai el govern del PP ni es preocuparà de donar una solució definitiva.

No volíem parlar del tema i de la nova inundació. I menys quan l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, va confirmar fa unes setmanes que el col·lector de la platja entrava en la fase final i que l’Ajuntament invertirà 700.000 euros per a construir-lo.

No volíem dir res, però els fets i l’oposició ens obliguem: una vegada més, el partit de Manolo Vidal s’ha dedicat a mentir, manipular i falsejar els fets dels darrers anys, dels quals són protagonistes-culpables i que recordem breument: 

1. Ells van aprovar fa uns anys el projecte de l’Avinguda amb un col·lector que no connectava en res i no desaigua, cosa que provoca les inundacions.

2. Ells van instal·lar unes bombes per traure-la quan van vore quan malament ho havien fet, però si la platja es queda sense electricitat, els motors de bombeig no aprofiten per res com va passar en les pluges d’agost i setembre del 2012. 

3. Ells saben i va quedar molt clar en la passada legislatura que la inundabilitat només es resoldria amb un col·lector que arribe al Canal San Pablo, però no van fer res perquè s’executara. 

4. Ells saben que calia els permisos de la Demarcació de Costes,de la Conselleria de Medi Ambient però no feren res per obtindre’ls.

Davant tot això, el govern actual va anunciar fa unes setmanes la pròxima execució del col·lector que ells no van fer. El govern actual ha gestionat amb la Conselleria de Medi Ambient i la Demarcació de Costes la concessió dels permisos que ells no aconseguiren. En la darrer reunió fa unes setmanes varen estar presents l’alcalde, Jordi Joan, la regidora d’Urbanisme, Carmen Canet, la presidenta de l’Associació de Veïns, Maria Luisa Grau i Carlos Giner d’ACEPLAT i s’hi va confirmar el permís de Medi Ambient i que Costes el donarà en uns dies.

El col·lector es farà i serà gràcies a les negociacions del govern de Jordi Joan, que haurà desbloquejat una mala situació heretada dels anteriors governs. Perquè no ho oblidem: ells mai no van pensar en el col·lector de Sant Pablo per desaiguar l’avinguda. La inversió de 700.000 euros en el col·lector solucionarà els problemes. Les obres es consideren urgents i s’iniciaran quan Costes done el permís que falta.

Lamentem que una vegada més, l’oposició use el recurs de mentir i manipular els fets, i que enganye els vallers culpant al govern actual d’una situació que ve d’anys i de la qual el PP són els únics culpables i responsables per haver aprovat un projecte que no donava solució als problemes d’inundacions.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja és le tercer estiu de l'actual govern. Massa lenta la velocitat de reacció si fa només unes setmanes que s'han posat a solucionar-ho.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pensem que ho expliquem ben clar:entre tres estius hi ha dos anys que du el govern actual. Dos anys sense que Administracio del PP donara permisos i no és per no demanar-los ni anar on tocava.Qui son els lemts?

Anònim ha dit...

Creo que si todos los políticos y los técnicos de los ayuntamientos tuviesen pena de cárcel por los daños que provocan con sus malas acciones ---posiblemente otro gallo cantaría.
Bbs…

Anònim ha dit...

Bona política la dels palomos: desficacis per un tub al parking, col.lector avinguda la marina, piscina... I ara diuen que este govern és lent i que la culpa és tota d'ells, que ells tenen la majoria al plenari i volen participar, plenaris innecessàris que no saben ni defensar la seua convocatoria... A què? a més desficasis? Xe, per favor, que impresentables són esta gent pepera. A volar gavines, a volar.