L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 21 d’agost del 2013

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: No hi ha criteri en l'oposició



La inversió de 7.000 euros, com ja hem dit, per substituir la bomba antiga d’extracció d’aigua per una de nova en el Camp Municipal d’Esport va ser aprovada en el plenari d’agost, via modificació de crèdits. Semblarà rar, però es va aprovar per unanimitat.

El vot afirmatiu de l’oposició als 7.000 euros va estranyar als presents perquè acabava de dir en el punt anterior que votarien en contra sempre que hi hagueren dos conceptes en un mateix expedient.  De fet, va ser l’argument per votar en contra de les millores de l’aparcament i de la instal·lació d’aire condicionat al jutjat: que anaven dos coses en un mateix expedient.

Cal remarcar que l’expedient de modificació de la bomba d’extracció contemplava dues inversions conjuntes: la bomba d’extracció, però  també els canons d’aigua mòbils per a la part baixa de Les Creues.  O siga, dos conceptes, dues inversions, dues despeses en un mateix i únic expedient. I ara el votaven a favor. Abans en contra.

L’oposició no segueix ni acompleix els propis criteris.  I ens vam quedar en les ganes de saber el perquè ara vote si i ara vote no.  ¿Quin criteri té de l’oposició per aprovar o desaprovar les inversions? O no en tenen cap?  Després vindria allò de que l’aparcament és un “marró” que té Tavernes.  Disculpe’ns: el marró de Tavernes és l’oposició i les seues ganes d’obstruir. 

I es preguntareu: ¿perquè el govern uneix varies coses en un mateix expedient si sap que l’oposició no ho vol i ho pot perdre en votació? Per informació general als veïns i veïnes, els direm que el govern de Tavernes gestiona diverses modificacions de crèdits en un mateix expedient ... ¡¡¡seguint les recomanacions i instruccions del Ministeri d’Hisenda, que diu que els ajuntaments han de treballar sumant expedients en un sol,  perquè el treball es més eficaç, s’estalvien recursos, temps i sobre tot paperassa!!! 

Això ho diu el govern de l‘Estat del seu partit i l’oposició sense assabentar-se. I damunt criticant que el govern municipal agilite els tràmits reunint expedients en un de sol, quan nomes fa que seguir les intruccions del Ministeri d'Hisenda. 

Com hem dit: no hi ha criteri. Tenim una oposició sense criteri, o millor dit, l’únic criteri es obstruir, posar problemes i vore de quina manera impedeixen la gestió municipal. 
-
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Els del PP no tenen ni criteri, ni trellat ni forrellat. Només que volen fotre al poble i prou, es pensen que l'error dels altres és el seu encert. Un poc trellat...

Anònim ha dit...

Criteri i pp, és con aigua i oli, pel i pasta...des

Anònim ha dit...

Hay acciones en la vida que nos marcan, y nos dejan huellas.
Espero con gran impaciencia las próximas elecciones, y espero que de ellas salga algo que nos aparte de esta injusticia política que está viviendo esta localidad.
Dicen que el pueblo es sabio, yo digo que el poder reside en el pueblo y en sus votos, espero que el pueblo con su sabiduría colme de carbón y otras porquerías a todo partido político que este contribuyendo a la ruina de este pueblo.
Aaaaaaaaa ¡!!!!!!!! Luego de lo que quede ya veremos lo que hacemos.

Bbs…
Lo más importante y la diferencia entre unos y otros es que unos son malos siempre pero tienen un final.
En cambio hay otros que siendo tan malos como los primeros nos alargan el sufrimiento y puede que no terminen nunca.
Bbs…