L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 19 d’agost del 2013

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: L’oposició de Tavernes no treballa pel poble sinó contra el poble.


Hem llegit la nota de premsa que ha fet l’oposició arran de la carta dirigida per l’alcalde als usuaris de l’aparcament. I se’ns ha caigut l’ànima als peus: si aquesta és l’oposició de Tavernes, si açò és l’esperit de col·laboració i de voler solucionar el merder que ells van deixar... que Déu ens pille confessats! Ciutadans i ciutadanes: Tavernes té un greu problema amb aquesta oposició, el poble té un gran “marró” amb un partit que només té un objectiu: destruir.

La nota de premsa comença dient que si l’alcalde ha enviat la carta des de l’Ajuntament, matisació feta amb molt mala bava  i que oblida que l’alcalde és el president  i representa a l’Ajuntament i és la màxima autoritat municipal. No és el Sr. Juan, senyors de l’oposició: és el senyor Alcalde, per molt que els pese. Normal que la carta s’envie des de l’Ajuntament.

L’oposició es despenja amb opinions com: per a justificar la seua falta de previsió i d'interés; tirar la culpa als altres; vol justificar la seua incapacitat i altres lindeses per l’estil. Un llenguatge “barriobajero” impropi d’un partit amb vocació de govern i que en el fons només demostra una cosa: Al PP li sap greu que la gent s’assabente de la tasca destructiva que fa a l’Ajuntament ajudat per una trànsfuga. Al Sr. Manolo Vidal li sap mal que els ciutadans sàpiguen que ells no miren pel poble, sinó fer mal al govern. Voldrien que millor no se sabera que ells no treballen per al poble i que les decisions que prenen perjudiquen els propietaris de places, als usuaris i al comerç del centre.

El cinisme arriba a tal punt que són capaços de dir que l’aparcament va ser reclamat per la ciutadania, quan tots recordem que va ser una obra rebutjada pel poble i que van haver protestes. Fins i tot després, com a mostra que no el volien, cal recordar que quasi ningú ha comprat una plaça i quasi ningú l’utilitza.

L’oposició per justificar la mal gestió que van fer en passades legislatures arriba a dir en la nota de premsa que el va adjudicar a l'empresa de millor oferta. Senyors del PP:  mengen rabos de pansa. Van adjudicar l’obra amb els informes en contra de la intervenció municipal i del cap de departament de contractació.

I encara vam tindre sort que l’empresa es va oposar a fer les tres plantes que el Sr. Manolo Vidal, com a regidor de contractació volia fer. ¡¡¡Tres plantes, volia el PP, i sort que l’empresa va frenar la idea!!!  En comptes de pensar en les tres plantes, potser el Sr. Vidal hauria d’haver previst que la concessió se’n podia anar a fer punyetes, com ha passat, i que arruïnarien a l’Ajuntament, a Tavernes, amb un obra totalment innecessària.

La nota de premsa és un seguit de cinisme, com quan diu que en la passada legislatura feren millores en l’aparcament. Tot Tavernes, tots els usuaris saben una cosa ben certa:  el partit ara en l’oposició no va fer cap millora!! Això sí, va contractar els seus amics troianos, que controlaven els tiquets i sembla ser que el control el feien massa al seu aire. ¿Vol que en parlem més de tiquets i del seu cobrament?

El partit en l’oposició critica que l’alcalde diga que l’aparcament és ruïnós, quan simplement l’alcalde diu una veritat com un temple i que tots sabem: És una concessió ruïnosa, que costa un xorro de diners en personal i manteniment per a un servei totalment insostenible.  I a banda, hem de pagar 2’5 milions d’euros en el rescat obligat de la concessió.

I anem a deixar d’una les coses clares sobre alguns punts de la nota. Que les sàpiga tot el poble: la comissió especial de gestió de l’aparcament no té cap representant dels partits polítics. Per tant, el PP no està, com tampoc està el PSPV, EU o el Bloc. Estan el regidor d’Hisenda i el de contractació com a regidors delegats d’eixe tema, no per ser d’un partit o altre.  Per tant,  senyors del PP millor que no vagen a aportar idees. Ja les coneixem: fer concessions ruïnoses per al poble i adjudicar-les a amics. Després ja ho pagarà el poble.

Igualment  cal rebutjar l’afirmació de que “en data de hui, l'expedient d'esta comissió està buit“. Això és fals i es va quedar clar en plenari: la comissió s’ha reunit moltes vegades i les conclusions estan en els departaments de l’Ajuntament implicats. I continuen fent-se reunions per esbrinar el millor per al sevei. Ara si l’oposició no va a assabentar-se de les coses...

I arribats ací i davant la pregunta que es fan de si “té alguna cosa que ocultar l'alcalde” simplement li recordarem al PP que, al contrari d’ells que mai no ho feren, la situació de l’aparcament no s’ha amagat, al contrari ha estat ben explicada, s’ha donat la cara a la ciutadania en reunions obertes a la Casa de la Cultura, en la premsa escrita i digital. Ací l’únic que va fer una gestió obscura i amagant la situació, sobretot quan s’acostaven eleccions municipal, va ser el PP que mai, mai, no va dir als vallers i les valleres que haurien de pagar de la seua butxaca el rescat de la concessió, un “marró” de 2’5 milions d’euros.

Han passat dos anys de la legislatura. Senyors de l’oposició: ¿quan vorem una proposta en positiu del seu grup municipal? Una cosa també s’ha d’aclarir sobre els 50.000 euros del  cost de la millora: el pressupost ha estat calculat per l’enginyer municipal en base a diverses ofertes d’empreses de sector. Una cosa pensem que el poble té ben clara: aquest govern no ha gastat mai allò que no té.

Per tant, deixen de voler donar lliçons de com gestionar els diners. No estan capacitats després del forat en la tresoreria municipal de 4’5 milions d’euros, del deute en bancs de 16 milions, a més dels 1’6 milions en factures en els caixos. I no ens obliguen de nou a recordar que van cobrar el canon anticipat de l’aigua per 2 milions, les pujades bestials de l’IBI que encara estam patint i la gran quantitat de plusvàlues cobrades per sectors en la platja i gran quantitat de llicencies d’obres i activitat. ¿Que se n’ha fet de tot això?

I per acabar d’arredonir la nota que estem analitzant-responent, direm que és immoral, rastrer i de tindre molta poca ètica i molta poca vegonya, clavar pel mig a un treballador del jutjat en parlar de la seua negativa a aprovar l’aire condicionat, oblidant que hi ha més treballadors i una gran quantitat de veïns i veïnes que hi van cada dia.  El PP en votar en contra de les millores de l’aparcament del Passeig i del Jutjat de Pau ha fet un gran acte d’irresponsabilitat, d’anar en contra dels interessos de Tavernes i mogut només per un interés destructiu, i no col·laborador, amb el govern de la ciutat. 

En resum: L’oposició de Tavernes no treballa pel poble sinó contra el poble i només busca fer mal al govern. I els ho repetim: ¿Per a quan una proposta en positiu i en benefici de Tavernes?
-

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Ací el que ha passat és que l'alcalde se'ls ha adelantat, ells anaven de prepotents volent paralitzar el poble i quan resulta que s'ha informat a la gent, ja no els agrada. Ja no volen que el poble sàpiguen del seu tarannà (paraula de moda) obstructiu i d'irresponsabilitat i han montat en colera. Ells defensen la denúncia i la critica, però quan els la fas a ells, a posar el crit al cel. Molt poca vergonya.

Anònim ha dit...

Oposició constructiva i pp, són antagònics. Ja hem vist el que han fet els anys que han manat al poble, el que fan a la comunitat i la resta de l'estat espanyol. Ni saben ni volen gobernar o gestionar, però sí omplir-se les butxaques a base d'afavorir a empreses multinacionals en les que es col.loquen ells mateixa.
És vergonyós el que fa Manolete and company en este poble.
Peperos=impresentables

Anònim ha dit...

Yo creo que éste gobierno es suficientemente fuerte para resolver éste problema y el dinero se vá y vuelve ( aunque a duras penas ) pero moralmente lo que han destruido es parte de nuestra historia la de nuestros padres y nuestros abuelos, con la destruccion de un refugio de la guerra civil, sitio que tenia que haber sido restaurado y conservado. Pero el P.P. y el ladrillo siempre han ido de la mano sin importarles nada más, y no digamos de la porqueria de monento que pusieron cuando nos quitaron a nuestra FUENTE , que a veces tenia pececitos y otras no..pero ella y sus preciosos arboles ( que tampoco estan ) hacian el encanto del PASEO....triste...pero que muy triste. Merce.

Anònim ha dit...

Cotorra, veritats com a punys. Gracies per les teues explicacions i per posar-los els punts sobre les "i". Menuda quadrilla de mentirosos! Q fort!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Discrepem de la valoració que fas sobre el "monumento" que van instal·lar en compter de la font.

Era (i és perquè pensem estarà guardada)una obra escultòrica de l'artista local Tere Chafer, i podem estar d'acord o no amb ella, ens pot agradar o no l'estil, ens pot agradar o no la manera que va interpretar la seua visió del poble i de l'escut, però això seria més cosa de gustos. Però cal repectar l'autor i la seua obra.

En una cosa si que potser coincidíriem segur: el lloc on es va ubicar, potser no gens adient per a escultura i massa a mà de tanta gent que la podia fer malbé. No ho sabem cert, però aquesta escultura que semblava un joc de peces per a xiquets, i que repetim, representava Tavernes a través dels simbols oficials, tenim entés que estava pensada més per a una rodona.

Com també estava pensada per a una rodona una altra escultura de la mateixa autoria en homenatge a Jaume II el Just i que es va projectar i fer en maqueta però no ha vist la llum.

Anònim ha dit...

Perdon....no me he expressado bien , me referia a que la primera semana estaba muy blanquita pero se acogiò como una atraccion de juegos para niños y en poco tiempo estaba super sucia y con los cantos de los cuadrados rotos . No le quito el mérito que pueda tener pero es verdad que no era el sitio idoneo. Merce

Anònim ha dit...

Hablando de monumentos, la rastauracion del Moli del Pla ha sido una verdadera barbaridad, exactament igual que el parking, la piscina, el paseo playa, la ubicacion del Tir i Arrossegament, etc etc.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Simplement com informació a tothom:
¿quins són els criteris en què et bases per a dir que la restauració del Molí del Pla és una barbaritat?

No té cap altre objectiu aquesta pregunta que poder conéixer diversos punts de vista sobre aquestes execucions de restauració que, com tu mateix demostres, no sempre són del grat de tothom.

Gràcies.

Anònim ha dit...

Lo mateix sera gastarse milions destruint el passeig i damunt endeutant el poble que gastarse diners reformant el moli.La diferencia es que el ppkk es gasta diners destruint el poble i el govern actual conservantlo.

Anònim ha dit...

La Cotorra dixit