L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 11 d’agost del 2013

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: La ciutat de Tavernes té un "marró"


Una vegada més els interessos de partit de l’oposició - que no són altres que demostrar que en son 9 i poden boicotejar les accions de govern - van estar per damunt dels interessos generals de la ciutat, dels propietaris de places d’aparcament i dels comerciants del centre.

S’esperava la col·laboració de l’oposició per arreglar l'accés a l'aparcament,  una part d’eixe "marró” que té Tavernes gràcies a la instal·lació innecessària que ells construiren, destrossant el Passeig i convertint la zona verda que era en un sequer enmig de la ciutat.

Tenim un "marró" però no és el sistema d'accés, al canvi del qual l'oposició va votar en contra, sinó que la part grossa són els 2’4 milions a pagar a l’empresa gràcies a la mala gestió duta per l'oposició en aquesta "seua" instal·lació en les passades legislatures.

El passat ple ens servia per a comprovar, amb sorpresa, que votaven en contra de solucionar una part menuda d'eixe "marro" que reconeixen té Tavernes en l'aparcament, per cert construït per ells. I amb el seu vot en contra, el govern municipal no pot destinar els 50.000 euros previstos per millorar el sistema d’accés a l’aparcament, un sistema que es diu ha presentat molts problemes des del primer dia. I damunt, el va instal·lar l'oposició quan eren govern.

I arran d'eixa votació, aquests dies hem conegut detalls i altres fets, perquè el tema ha donat a parlar pel poble. Així es parla que el sistema ha tingut problemes des del primer moment, que no funciona com caldria i no hi ha garanties d’eixida perquè els tiquets no es validen bé i això passa des de fa mesos. Moltes vegades, sobre tot en caps de setmana, els problemes d’eixides els ha de solucionar la policia local, que ha d’acudir per obrir les tanques. Una situació que de rebot perjudica els comerços del centre, perquè molts conductors no estacionen per no tindre problemes en eixir de l’aparcament.

Es diu que el sistema d'accés actual va començar a donar més problemes encara des de falles i ha arribat a una punt que aconsella canviar-lo completement. I eixa va ser la proposta del govern en el passat plenari: invertir els 50.000 euros que cal en un de un nou, però el partit de l’oposició va votar en contra.

I no contents amb això, i per acabar-ho d’arredonir tot seguit van votar en contra d’instal·lar aire condicionat en el Jutjat de Pau
.
Com ja hem dit, l'oposició només tenia com a interés demostrar que són majoria i pot obstruir totes les accions de govern: no els importa ni els preocupa els interessos generals dels usuaris, dels mateixos propietaris i dels comerços de la ciutat.

Efectivament "tenim un marró". Amb aquesta oposició i eixa falta de preocupació pels interessos generals, la ciutat de Tavernes té un marró.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I perqué no es va explicar clarament al Ple en que anaven a gastarse els 50.000€?
I perque no es va sometre per separat el tema del Parking i el del Aire Condicionat del Jutjat de Pau?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Són temes que van quedar ben clars i explicats en el plenari i massa sabuts per l'oposició: canviar el sistema de lliurar tickets en entrar i la validació en eixir i el sistema de pujada i eixides de barreres. També va quedar ben clar que es presenten modificacions de crèdits seguint les normes emanades del govern de Rajoy per una major eficacia.
Ja ho vam dir ben clar i explicat en la noticia que ferem d'aquest punt del plenari fa uns dies.