L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 14 d’agost del 2013

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, envia una carta informativa als usuaris del pàrquing municipal




L'oposició vota en contra de la millora en l'aparcament
L'alcalde Jordi Joan informa una carta dirigida als usuaris de l’aparcament del Passeig que el govern municipal treballa de fa ja temps per a millorar tot el servei i les seues infraestructures. L’objectiu, afirma, és donar el millor servei als propietaris, a les persones que tenen una plaça llogada i, en general, al comerç del centre de la localitat i a tota la ciutat. 

La carta de l’alcalde ve motivada pel vot en contra del partit de l’oposició, anant de la mà amb la regidora no adscrita, a aprovar una partida per acabar el problema d’anys de mal funcionament dels sistemes de gestió del pàrquing. 
 
Jordi Joan recorda en la carta que a traves de la Regidoria de Serveis Publics la comissió municipal integrada per regidors responsables en el tema i tècnics municipals, han dedicat múltiples reunions per buscar les solucions més adients i beneficioses.
 
El portaveu de l'oposició i la regidora no adscrita en el plenari
L’alcalde destaca que en el plenari d’agost es va proposar destinar 50.000 euros per canviar i millorar tot el sistema d’accés a l’aparcament i la maquinària, canvi que anava a evitar als usuaris els problemes actuals i facilitar l’accés i potenciació del comerç del nucli urbà de Tavernes. “Malauradament, no podem atendre la inversió perquè l’oposició formada pel Partit Popular i la regidora no adscrita Karina Vercher va votar en contra de la inversió”

L’alcalde recorda que eixe vot en contra va anar seguit també d’un segon vot en contra per solucionar la falta d'aire condicionat en el Jutjat de Pau, una situació que repercuteix en unes males condicions per a tots els veïns usuaris dels serveis del jutjat i que també afecta negativament les condicions laborals dels treballadors. “Les actuacions en el pàrquing i en el Jutjat de Pau són demandes veïnals i dels usuaris a les quals l’Ajuntament té tot l’interés a donar solució” indica l’alcalde. 

L'alcalde fa palés la seua repulsa “a la política d'obstrucció que practica el PP i la regidora no adscrita, que no els importa perjudicar continuadament a tot un poble, sols per voler obstaculitzar la gestió del govern municipal”
 
Ens costarà 2'4 milions pagar-lo
Cal recordar que la concessionària de l’aparcament, Parc Campanar, va abandonar la gestió del servei en desembre del 2010 per considerar-la una concessió ruïnosa. Ara l’Ajuntament ha de fer-se càrrec de pagar l’import de l’obra, calculada quasi en 2,5 milions d’euros, a l’hora de recuperar la concesió. 
 
Eixos diners - 2'5 milions d'euros - els haurem de pagar els vallers i les valleres amb els nostres impostos, tot i gràcies, al “marró” producte de la mala gestió del partit de l'oposició, que ara vota en contra a solucionar problemes de la seua obra, i d’encabotar-se a fer un aparcament quan no calia en el poble. I damunt ho feren destrossant l’única zona verda del centre de Tavernes. 
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Per que parla del jutjat als usuaris del parking?
No crec que esta carta siga bona per arribar a un consens amb l'oposició, més ve farà que augmente la confrontació i això no és bo per al poble.
No revorde que ningún alcalde enviarà una carta amb el segell de l'ajuntament criticant a l'oposició. Ha sentat un mal precedent.
Crec que Jordi ha fet molt mal enviant esta carta.

Anònim ha dit...

Clar, que parlen ells, ells que facen les notes de premsa confundint i enganyant a la gent, ells que diguen el que vullguen i els demés que callen.
I qui calla atorga i una mentira dita cent voltes pareix una veritat.
Em pareix molt bé que l'alcalde informe als veïns de coses que ens afecten.
I si la carta diu el que ací diuen i que també hem vist en "Quaderns" està ben clar que no es critica a l'oposició, simplement s'informa d'uns fets.

Anònim ha dit...

I jo tampoc recorde que un Alcalde faça el que està fent l'actual: gestió i transparencia.
Mentre els teus amics facen eixa oposición interesada i destructiva, la confrontació existirà. I será roïn per als peperos, no cal implicar al poble en estes estratègies politiques.
Més seny i trellat, i menys ganes de venjança i ganes de fer mal; és el que li fa falta al Manolete i la resta de titelles del ppartit.

Anònim ha dit...

Si el poble no va avant i es bloqueja per culpa de la mala rancúnia d'uns polítics amb molta ànsia de poder i això ens afecta als veïns, jo com a Vei vull saber-ho i vull que m'informen. Si les coses no es milloren vull saber per què no es fan.

Anònim ha dit...

Fa gracia vore.a la gent del pp demanant coses que ells mai en 16 anys an fet. Consens??
La.mocio injusta de fa 3 mesos en una transfuga en contra la voluntat del poble que es?? Consens?
Els que posen trabes a tot, els que.tenen tan de odi i ravia damunt que no poden vore a esta gent q esta.solucionant els seus.problemes, la quadrilla dels.mentirosos.

Anònim ha dit...

Nunca pensé que los partidos políticos en esta localidad llegaran a tal extremo, puedo pensar que todos quieran chupar del bote, o que entre ellos se pongan trabas para cosas que no sean relevantes para el pueblo, pero llegar a paralizar un ayuntamiento con constantes bloqueos que solo sirven para hacer un alarde de prepotencia política,,,, esto ya es el colmo de la desidia.
Mis creencias políticas no se aproximan en nada a las del Sr. Jordi, pero creo que solo le juzgare cuando termine, mientras tanto prefiero sus formas a las de otr@s.
Bbs…