L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 1 d’agost del 2013

ACTUALITZAT: L'ajuntament firma els convenis 2013 amb les entitats esportives i culturals. L’import de les subvencions directes ascendeix a un total de 167.150 euros.





Ahir per la vesprada, tal com estava anunciat, va tindre lloc la firma dels Convenis 2013 amb els clubs i entitats esportives i culturals. Les fotografies mostren diversos moments de l’acte.

La firma dels convenis efectuada per l’alcalde, Jordi Joan, en nom de l’Ajuntament, va comptar amb la presència dels regidors responsables de les àrees afectades, Josep LLàcer per Esports i Pilar Altur per Cultura.  El saló de plens municipal fou el lloc escollit per a la firma i on es personaren representants de les associacions culturals i clubs esportius de la ciutat, cas de, entre altres, el Sindicat de Regs, la Junta Local Fallera, UD Tavernes, Rugbi, corals, etc.



El govern municipal, tal com vam dir ahir, ha mantingut com a subvencions les mateixes quantitats atorgades en el 2012, a pesar de la disminució d’ ingressos pressupostaris en aquest 2013. 

Les subvencions directes sumen un total de 167.150 euros. El suport de l’Ajuntament també es manifesta en una important quantitat econòmica aportada indirectament per al manteniment i ús d’instal·lacions, personal, neteja, policia etc.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, va remarcar als presents que “una de les principals virtuts que té Tavernes és el seu teixit associatiu, ja que dóna a la ciutat un gran moviment esportiu, cultural, festiu i, és clar, d’atenció als necessitats. En la signatura dels convenis es fa efectiva la col·laboració de l’Ajuntament amb les associacions del nostre municipi. A més, la voluntat de l’Ajuntament és donar valor a totes les activitats que tenen lloc a Tavernes a través d’estes associacions i clubs”.

L’alcalde va apel·lar a la responsabilitat tant de l’Ajuntament com dels clubs i associacions de gestionar correctament els recursos públics que suposa la quantia dels convenis.

L’Ajuntament de Tavernes, malgrat que preveu ingressar aproximadament mig milió d’euros menys que en 2012, ha mantingut les subvencions directes aportades pels diferents convenis en este exercici de 2013, i que començaran a fer-se efectius el mes d’agost.
Subvencions esportives

-

4 comentaris:

Mode Irònic 'On' ha dit...

Amb tots eixos diners, part dels quals van a activitats com la cria de coloms o la petanca, podria menjar un bon grapat de xiquets. Vergonyós! L'esport (i la cultura i les festes) són prescindibles en esta època d'incertesa.

Anònim ha dit...

Ningú podrà aturar el meu poble. Un poble gran, no l'atura la mala sang dels irresponsables que, a més de enfonsar el seu ajuntament, posen pals a les rodes per que no tire endavant.
Estem a punt per seguir endavant. La demagògia ja no cola, treball i trellat senyors!

Anònim ha dit...

Clar, el treball és prescindible. Tu no vens pinsos per animals veritat. Tampoc tens tenda de material esportiu ni eres monitor.
Tota activitat arrossega economia. A més no saps allò de "no sols de pa viu l'home"

Anònim ha dit...

Açò sí que es demagògia barata i rastrera. Tu i qui penseu com tu, si que sou prescindibles, especialmente en época d'incertesa.
Tens ales? De segur que sí. Ara trellat, no ne tens gens.