L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 20 d’agost del 2013

L’Ajuntament de Tavernes va obrir ahir el Viver d’Empreses i el posa a disposició dels emprenedors.

El Centre Rojas Almel·la on s'ubica el Viver d'Empreses


El Viver d’Empreses de l’Ajuntament de Tavernes és operatiu des d’ahir dilluns, quan després d’analitzar les sol·licituds s’ha adjudicat una oficina al al primer viverista que, en breu, s’instal·larà en un dels despatxos del Viver d’Empreses.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha expressat “la satisfacció perquè el treball que fem des de l’Agència de Desenvolupament Local està donant els seus fruits. L’obertura del Viver d’Empreses ha estat un objectiu prioritari per a la regidoria de Foment Local i el fet d’obrir-lo i que s’instal·len els primers viveristes és molt important per fer realitat les idees i els projectes dels emprenedors de Tavernes i per al Foment de l'Ocupació”

El regidor ha tingut paraules d’ànim per a tots el veïns i els ha demanat d’acudir al Centre Dolores Rojas “per conéixer de primera mà les instal·lacions del Viver i informar-se dels serveis i recursos de què disposa l'Ajuntament per als emprenedors ”.

Les dependències del Viver estan ubicades a l’edifici anomenat Centre Dolores Rojas Almel·la, del carrer Gabriel Hernández, núm. 51 i les dependències estan a la primera planta, a la dreta eixint de l’escala. La superfície és de 105,26 metres, dels quals 40,64 estan destinats a zones comunes i 64,52 es distribueixen en sis despatxos que poden ser utilitzats per dues empreses cadascun, amb la qual cosa es poden instal·lar fins a 12 empreses alhora.

L’Ajuntament de Tavernes ofereix el servei d’oficina, mobiliari, connexió a internet, i assessorament i la supervisió del projecte, per a la qual cosa només cal abonar la taxa mensual de 60 euros. Segons hem pogut saber, fins ara i des del 2011 nomes hi havia dues sol·licituds, una de les qual era d'eixe any, i se li va requerir a al sol·licitant que lliurara la documentació que faltava si encara estava interessat, pero no ha respost el requeriment.

Tavernes ha apostat clarament pel foment de la cultura emprenedora i pel Viver d’Empreses i com a resultat l’Agència de Desenvolupament Local amplia els seus serveis al ciutadà. Cal indicar que s’ha nomenat un técnic municipal ADL com a Director del Viver que s’encarregarà de supervisar els projectes, assessorar els viveristes en l’inici i possada en marxa de les idees de negoci i posar tots els recursos de què disposa l’Ajuntament a l’abast dels nous emprenedors.

L’ajuntament de Tavernes està ultimant un conveni amb la Universitat Politècnica perquè els viveristes de Tavernes puguen utilitzar tots els recursos que la UPV té per a emprenedors.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per curiositat i per fer un poc de publicitat.
A que es dedica el primer "viverista"?

Anònim ha dit...

A "viverir" del cuento.