L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 4 d’agost del 2013

La Generalitat ens obsequia als valencians i valencianes.... ¡¡¡amb més impostos!!!

El Consell que presideix Alberto Fabra (PP) ha aprovat ahir una pujada de diversos impostos indirectes per als valencians i valencianes. Entre aquests trobem a) el de successions i donacions, la bonificació dels quals passa del 99% al 75%;  b) el de transmissions patrimonials, el tipus impositiu de les quals passa del 8% al 10% en el cas dels immobles, del 4% al 6% en el dels mobles i del 4% al 8% en vehicles i embarcacions de gamma alta i c) els actes jurídics documentals que passen de l'1,2% de tipus aplicable a l'1,5%.

El Consell diu que espera recaptar enguany amb aquestes pujades d'impostos un mínim de 40,9 i un màxim de 43,1 milions d'euros addicionals. Per a 2014, la previsió és de 118,7 a 124,6 milions d'euros. I en 2015 i anys successius, l'augment en la recaptació se situarà entre 127,7 i 133,6 milions d'euros.

El decret, com no s'ha aprovat l'endemà mateix de que la Comunitat isquera del Consell de Política Fiscal i financera amb una mà darrere i una mà davant, o siga sense res del govern de Rajoy, i el límit de dèficit per a enguany més alt de l'1,6%.

La Generalitat no ha descartar noves pujadesd'impostos, però les situa per a l'any que ve. Sobre l'incompliment del programa del PP i dels seus compromisos electorals que suposa augmentar els impostos, han resposat a la premsa que “en una situació excepcional la prioritat és eixir de la crisi”. 

És clar que en ningun moment els Consellers de la Generalitat van dir en la roda de premsa quin és el partit que governa des de fa 18 anys la comunitat (el seu) i qui ens ha portat a la profunda crisi que patim els valencians.

Tampoc van fer referència al fet que Madrid fa anys que ens finança pitjor que a la resta de les comunitats i el mal finançament es tradueix en un desfasament de 13.000 milions d'euros en contra dels valencians i valencianes. Com ells no pensen demanar-los al seu "presi" Rajoy, com feien amb Zapatero, ara ja ni se'n recorden del deute històric... 

I els valencians i valencianes cada any més pobres.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cinisme, això és tot el que ens ve del PP sigui de Madrid, de València o de Tavernes.

to be made redundant ha dit...

Sense entrar en molt de detall, em pareix bé l'impost de trasmissio patrimonial, pq com no tinc pares q em pugen donar una casa no tindran q pagar aquest, en cambi los niños bien. Q si li la donarán pues q paguen.
En resum: si a la pujada de impostos a la gent de clase alta, no a la pujada de impostos a la clase treballadora