L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 23 d’agost del 2013

La Generalitat continuarà les retallades generals i la desfeta de l'estat de benestar el 2014. S'esperen noves retallades a tots els funcionaris.

El Govern valencià del PP continuarà amb les retallades en els pròxims pressupostos del 2014, devaluant el benestar de les valencianes i els valencians i atacant les famílies amb increments d'impostos.

El dèficit acumulat després de 18 anys de govern amb majoria absoluta és, proporcionalment, el més elevat de l’Estat i segons el conseller d’Hisenda, Juan Carlos Moragues, la Generalitat tindrà moltes dificultats per complir la previsió de l’ 1,6% de dèficit obligat pel Govern espanyol. 

I sembla ser que continuar les mesures de retalls són la seua solució per atallar la greu fallida econòmica de les arques de la Generalitat. Almenys això es dedueix de les manifestacions que en aquests dies està fent el màxim responsable econòmic de que en el 2014 continuaran les retallades, el conseller de Gandia, el senyor Moragues.

El conseller Moragues, en paraules del dirigent de Compromís, Enric Morera, "s'ha convertit en el braç executor de les polítiques antisocials del PP, d'un partit que té com a única línia d'acció política l'austericidi. Un austericidi que paguen qui no són culpables però que han de carregar amb la culpa de governs incompetents i malbaratadors, que s'han gastat els recursos públics en coses totalment innecessàries". 

El parlamentari valencianista ha insistit que, només amb una reivindicació "clara i forta del deute històric, dels 13.000 milions d'euros que l’Estat deu al poble valencià i no li paga, es podria superar l'actual situació de crisi, incrementar els ingressos públics i encetar un nou model productiu. Eixe és el camí, i no el camí de les retallades que propugna el PP". 

En aquestes circumstàncies sembla ser que és possible un nou retall als sous dels funcionaris, un col·lectiu de treballadors de l'administració pública valenciana que no tenen la culpa d'uns gestors incompetents, en paraules de Morera. 

Més informació:
-