L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 3 d’agost del 2013

Gran èxit de la 25 Volta a Peu Platja de Tavernes

L'eixida i l'arribada del campió
La XXV Volta a Peu de la platja de Tavernes va tindre un total de 1.300 atletes participants inscrits i podem xifrar el total, comptant els que ho feien sense dorsal, de vora 1.500 participants.

Tot un gran èxit en aquest 25 aniversari, les Noces d’Argent de la volta, que va ser un gran èxit de participació i organització. Com ve essent habitual, màxima expectació entre els estiuejants que ompliren les voreres del recorregut i animaren de valent els participants.

El vencedor absolut i que repetia el triomf del 2012 va ser Ouais Zitane, amb un temps de 25minut i 29 segons del Club de Massamagrell, seguit d’Adil el Hand amb 25 minuts 33 segons i Ximo Pérez Tur amb 25 minuts 47segons.

En dones la campiona absoluta va ser Andrea Salvador Pascual amb 29 minuts i32 segons de “Valencia Terra i Mar”, seguida de Carmen Sala Ferrer amb 30 minuts 59 segons i Miriam Gregori Romero amb 31 minuts 4 segons

Del club CA La Valldigna, organitzador i també els primers del poble en entrar en meta foren Enric Borrás Chofre amb 28 minuts i 33segons seguit de Christian Grau Lledó amb 28 minuts i 35 segons i en dones Monica Escrihuela Grau amb 34 minuts i 48 segons.

L’alcalde, Jordi Joan, i el regidor d’Esports Josep Llácer, presenciaren la prova i animaren els corredors i foren al final els encarregats de lliurar els trofeus i premis als atletes guanyadors.

Homenatge a Recaredo Agulló

Una perfecta organització de la volta, animada per Recaredo Agulló, que feia de “speker” per vint-i-tresena vegada i que va rebre un petit homenatge de l’organització. A més del Club d'Atletisme la Valldigna i l’Ajuntament de Tavernes, cal destacar-hi la col·laboració de la Policia Local, Guardia Civil, Creu Roja i Protecció Civil.