L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 20 d’agost del 2013

Compromís acusa al govern de Fabra (PP) de falta d’humanitat. La Generalitat ha paralitzat el pagament de 39 milions als dependents.


Enric Morera, portaveu de Compromís a Les Corts, ha preguntat al Govern de la Generalitat per la "paralització dels pagaments d'endarreriments als dependents" una situació que ha dut a que qualifique com a de “falta absoluta d'humanitat” a l'executiu de Fabra. Segons Compromís, el retard del pagament als dependents valencians afecta 11.000 persones des del 2009 i suposa la paralització del pagament de 39 milions d'euros. 

"És una autèntica immoralitat que demostra la talla del Govern valencià, un mal govern que només sap malgastar quan li sembla i que no sap reclamar el que li correspon", ha declarat Morera, en referencia al deute històric, els 13.000 milions que l’Estat ha deixat d’ingressar a les arques de la Generalitat Valenciana, i que ni el PSOE ni ara el PP reclamaren mai. 

Per a Morera els impagaments serien a més de " falta de planificació i de tindre uns gestors balafiadors" la conseqüència de "governs valencians febles, covards i submissos", que no aconsegueixen els recursos que per justícia corresponen als valencians.
-

.