L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 7 d’agost del 2013

Avui taller de bicicletes a l'Escoleta de la Platja



«La teua bici a punt» és el titol del taller d’arranjament i reparació de bicicletes dirigit a usuaris novells de la bicicleta i a experimentats que se celebra a partir de les 7 a l'escoleta de la platja.

Es farà un repàs preliminar de qüestions com la neteja, la lubrificació, la revista de l’estat de les rodes, dels frens, del canvi de velocitats. Finalment hi haurà pràctiques de posada a punt de la màquina, per si fa temps que no es gasta, i de reparacions freqüents com per exemple arreglar una punxada.


Imparteix: Pachés Bicicletes [www.pachesbicicletes.com]
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bona iniciativa! Ara i amb temps a buscar trajectes per a un carril bici